Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo

haj illat nőknek 30 ml

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo haj illat nőknek 30 ml
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo haj illat nőknek 30 ml
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo haj illat nőknek 30 ml
30 ml
10 350Ft

Kód: SAF01601 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2019. 02. 20., szerda
Személyes átvétel
már holnap 2019. 02. 20., szerda
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo
30 ml | 10 350Ft

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo parfüm leírása

A minőségi Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo hajparfüm nagyszerűen egészíti ki az azonos kollekció parfümjét. Mivel rendkívüli mértékben kíméli a hajat, a nap folyamán többször is használhatja.

Salvatore Ferragamo a márkáról

Salvatore Ferragamo napjaink egyik legkiemelkedőbb divat- és parfümmárkája. Alapítója nevét viselve sok év után is azt az értékrendet tükrözi, amely ennek az olasz divattervezőnek az alkotásait már a kezdetektől fogva jellemezte.

Ferragamo cipők tervezésével kezdte a munkásságát. Fiatalon kivándorolt Amerikába, és első cipőüzletét magában Hollywoodban nyitotta meg. A múltszázad 20-as évei során egyre nagyobb népszerűségre tett szert, a Salvatore Ferragamo márka gyorsan világhírű lett és ezt követően megszülettek az első Salvatore Ferragamo parfümök. Idővel Ferragamo áthelyezte műtermét szülőföldjére, Olaszországba és a Palazzo Spini Feroni mai napig a márka fő székhelye.

A minőséggel és becsületes kézműves kivitelezéssel kombinált hitelesség, kizárólagosság, kifinomult stílus, kreativitás és innováció nem csak Ferragamo valamennyi divatalkotására jellemző, de a Salvatore Ferragamo parfümökre is. Ezért hát hagyja magát ön is elbűvölni a finom Salvatore Ferragamo illatokkal, és nem fogja megbánni.

Értékelés Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!