Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful Eau de Toilette hölgyeknek

3×
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful Eau de Toilette hölgyeknek
Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful Eau de Toilette hölgyeknek
Spóroljon
31 500Ft

Spóroljon 66%
100 ml
10 830Ft

10 830Ft / 100 ml, áfával
Kód: SAF01967 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 01. 29.
Személyes átvétel
péntek 2021. 01. 29.

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful parfüm leírása
Összetétel

A Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful női Eau de Toilette által olyan élményben lehet része, mint amikor megpillantja a láthatáron a szivárványt, vagy a tavaszi mező virágainak szépségét csodálja. Elég belőle pár csepp ahhoz, hogy egyéniségének sokszínűsége teljes mértékben felszínre kerüljön. Mutassa meg ön is, hogy mi teszi önt boldoggá.

  • olyan nőknek való illat, akik élvezik az élet örömeit
  • tavaszi és nyári napokra való
  • elsősorban nappali viseletként ideális

Az illat összetétele
Ez az Eau de Toilette a fekete ribizli és az érett juzu gyümölcs illatjegyeinek játékos kombinációjával bontakozik ki. Amint a gyümölcsös nyitány lassan kezd háttérbe húzódni, a jázmin, a rózsaszín bazsarózsa és a szilvafavirág alkotta virágtrió igazi örömódát játszik az érzékeinek. Ennek az optimista parfümnek az illatkompozíciója vanília orchidea, szantálfa és pézsma alkotta alapon nyugszik.

Az illat története
A Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful talán az életöröm, az elragadó energia és a sugárzó optimizmus megtestesüléseként írható le legjobban. Üvegcséjét villódzó szivárványszínek díszítik, melyek tökéletesen kiemelik az illat karakterét.

Megalkotását a Salvatore Ferragamo olasz divattervező által 1939-ben készített, ikonikus „flower heel“ tűsarok ihlette. A virág itt olyan ékszerré változik, mely az illat üvegcséjét új útján kíséri.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli, yuzu
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, szilvafa virág, rózsaszín bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, világos fa, vanília orchidea
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful vonatkozásában írtuk
Cikkek

Salvatore Ferragamo a márkáról

Salvatore Ferragamo napjaink egyik legkiemelkedőbb divat- és parfümmárkája. Alapítója nevét viselve sok év után is azt az értékrendet tükrözi, amely ennek az olasz divattervezőnek az alkotásait már a kezdetektől fogva jellemezte.

Ferragamo cipők tervezésével kezdte a munkásságát. Fiatalon kivándorolt Amerikába, és első cipőüzletét magában Hollywoodban nyitotta meg. A múltszázad 20-as évei során egyre nagyobb népszerűségre tett szert, a Salvatore Ferragamo márka gyorsan világhírű lett és ezt követően megszülettek az első Salvatore Ferragamo parfümök. Idővel Ferragamo áthelyezte műtermét szülőföldjére, Olaszországba és a Palazzo Spini Feroni mai napig a márka fő székhelye.

A minőséggel és becsületes kézműves kivitelezéssel kombinált hitelesség, kizárólagosság, kifinomult stílus, kreativitás és innováció nem csak Ferragamo valamennyi divatalkotására jellemző, de a Salvatore Ferragamo parfümökre is. Ezért hát hagyja magát ön is elbűvölni a finom Salvatore Ferragamo illatokkal, és nem fogja megbánni.

Értékelés Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful3