Salvatore FerragamoAcqua Essenziale Eau de Toilette uraknak

Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Eau de Toilette uraknak
Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Eau de Toilette uraknak
Spóroljon
27 200Ft

Spóroljon 50%
100 ml
13 550Ft

13 550,00Ft / 100 ml, áfával
15% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: SAF0308 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 26.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 26.

Leírás Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale
Összetétel

Könnyed, nyárias illat, amely azonnal a tengerpartra repíti! A Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Eau de Toilette uraknak elengedhetetlen nyári illat. Frissítő, vizes tónusú, mégis férfiasan aromás, így kiemeli vonzerejét. Ideális választás a nyári kalandokhoz, főként nappali viseletre.

  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • főként melegebb időjáráshoz
  • fűszeres illat

Illat összetétele
Menta, citrom levél, könnyed vízi tónusok - egy ideális nyári nap illatjai. Ehhez társul a rozmaring, gólyaorr és levendula a Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale illatában. Érzéki tónusait a pézsma, és pacsuli keveréke biztosítja, a vetiverfűvel, és labdanummal együtt.

Illat története
Remek társa lesz a nyári kirándulásokon a Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Eau de Toilette. Minimalista dizájnú üveg flakonja átlátszó, csupán az ezüst részletek díszítik, így jól látszik kék színe, amely a tengerre, vízi tónusaira emlékeztet. Alberto Morillas tervezte a 2013-ban megjelent illatot.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, menta
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tengeri tónusok, gólyaorr, levendula, rozmaring
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
labdanum, pézsma, vetiverfű, pacsuli
Az illat fajtája
aromás

Salvatore Ferragamo a márkáról

Salvatore Ferragamo napjaink egyik legkiemelkedőbb divat- és parfümmárkája. Alapítója nevét viselve sok év után is azt az értékrendet tükrözi, amely ennek az olasz divattervezőnek az alkotásait már a kezdetektől fogva jellemezte.

Ferragamo cipők tervezésével kezdte a munkásságát. Fiatalon kivándorolt Amerikába, és első cipőüzletét magában Hollywoodban nyitotta meg. A múltszázad 20-as évei során egyre nagyobb népszerűségre tett szert, a Salvatore Ferragamo márka gyorsan világhírű lett és ezt követően megszülettek az első Salvatore Ferragamo parfümök. Idővel Ferragamo áthelyezte műtermét szülőföldjére, Olaszországba és a Palazzo Spini Feroni mai napig a márka fő székhelye.

A minőséggel és becsületes kézműves kivitelezéssel kombinált hitelesség, kizárólagosság, kifinomult stílus, kreativitás és innováció nem csak Ferragamo valamennyi divatalkotására jellemző, de a Salvatore Ferragamo parfümökre is. Ezért hát hagyja magát ön is elbűvölni a finom Salvatore Ferragamo illatokkal, és nem fogja megbánni.

Értékelés Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale