Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale ajándékszett V. uraknak

Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale ajándékszett V. uraknak
Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale ajándékszett V. uraknak
ajándékszett V. uraknak

Kód: SAF0840 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Eau de Toilette 100 ml + borotválkozás utáni balzsam 50 ml + tusfürdő gél 150 ml

Leírás Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale
Összetétel

A szett tartalma:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • borotválkozás utáni balzsam 50 ml
  • tusfürdő gél 150 ml

Összetétel

Az illat fajtája
fougere
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Salvatore Ferragamo a márkáról

Salvatore Ferragamo napjaink egyik legkiemelkedőbb divat- és parfümmárkája. Alapítója nevét viselve sok év után is azt az értékrendet tükrözi, amely ennek az olasz divattervezőnek az alkotásait már a kezdetektől fogva jellemezte.

Ferragamo cipők tervezésével kezdte a munkásságát. Fiatalon kivándorolt Amerikába, és első cipőüzletét magában Hollywoodban nyitotta meg. A múltszázad 20-as évei során egyre nagyobb népszerűségre tett szert, a Salvatore Ferragamo márka gyorsan világhírű lett és ezt követően megszülettek az első Salvatore Ferragamo parfümök. Idővel Ferragamo áthelyezte műtermét szülőföldjére, Olaszországba és a Palazzo Spini Feroni mai napig a márka fő székhelye.

A minőséggel és becsületes kézműves kivitelezéssel kombinált hitelesség, kizárólagosság, kifinomult stílus, kreativitás és innováció nem csak Ferragamo valamennyi divatalkotására jellemző, de a Salvatore Ferragamo parfümökre is. Ezért hát hagyja magát ön is elbűvölni a finom Salvatore Ferragamo illatokkal, és nem fogja megbánni.

Értékelés Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale