Salvador Dali Eau de Ruby Lips

eau de toilette hölgyeknek 100 ml

12×
Salvador Dali Eau de Ruby Lips eau de toilette hölgyeknek 100 ml
Salvador Dali Eau de Ruby Lips eau de toilette hölgyeknek 100 ml
100 ml
6 160Ft

Kód: SAD0029 | Több mint 20 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2019. 07. 25.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2019. 07. 25.
Salvador Dali Eau de Ruby Lips
100 ml | 6 160Ft

Salvador Dali Eau de Ruby Lips parfüm leírása

A Salvador Dali Eau De Ruby Lips kivételes nők számára készült nyári, gyümölcsös és üde illat, mely 2005 óta kapható.

A fejjegyekben törékeny gyöngyvirág bújik meg, amely a maga csábító szirmaival ellenállhatatlan érzéki élményt áraszt. A szívillat az ananász finoman üde eszenciáinak köszönhetően zamatos zuhatagként frissíti fel. Az illat karakterét zseniálisan egészíti ki a lonc és a magnólia. A nem tolakodó és meleg alapot az egzotikus cédrusfa érzéki pézsmával együtt képezi.

Az illat elsősorban nyári időszakban történő viselésre alkalmas. Az Eau De Ruby Lips Eau de Toilette érdekes és izgalmas jellegét a Salvador Dali alkotására emlékeztető eredeti üvegcse tovább mélyíti. A Salvador Dali Eau De Ruby Lips illat képes meglepetést okozni és magával ragadni. Ennek az ínyenc illatnak szinte lehetetlen ellenállni!  

Összetétel

Fej
gyöngyvirág, pamut virága
Szív
ananász, lonc, magnólia
Alap
borostyán, cédrus, pézsma
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Salvador Dali a márkáról

Salvador Dali parfümök| Salvador Dali, múlt század világhírű festőművésze és szürrealistája, belenyúlt a parfüm tervezésébe és gyártásába is. Ezek a 20. század 40 - es, 50 - es éveiben keletkeztek, "futurisztikus" jelzővel látták el őket, és a már híres művészi márka a Salvador Dali név alatt futottak. A Salvador Dali parfümök nagyon sokáig exkluzívek voltak, hisz csak korlátozott számban gyártották őket, és minden üvegcse már - már művészi alkotásnak számított. Amennyiben van felesleges pénze, akkor ezek a darabok, majdcsak 60 év után megvásárolhatóak a hivatalos Salvador Dali múzeumban. Az elérhető termékekhez (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) hozzájuthat a mi boltunkon keresztül is. A fiatal Dali fiú először szakács, majd Napóleon végezetül művész akart lenni; nincs fogalmunk arról, hogy mi után ábrándozik Ön, de mi megadjuk a lehetőséget, hogy legalább jó illata legyen.

Értékelés Salvador Dali Eau de Ruby Lips

Új értékelés hozzáadása

5.0
12 értékelés
8
4
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás