Salvador Dali Dalissime Eau de Toilette hölgyeknek

25×
Salvador Dali Dalissime Eau de Toilette hölgyeknek
Salvador Dali Dalissime Eau de Toilette hölgyeknek
100 ml
10 790Ft

10 790,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: SAD0026 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 06. 18.
Személyes átvétel
péntek 2021. 06. 18.

Leírás Salvador Dali Dalissime
Összetétel

Szokatlan, mégis hihetetlenül csábító virágos illat. Különleges, akárcsak Dali festményei. A Salvador Dali Dalissime eau de toilette hölgyeknek magával ragadja virágos, gyümölcsös illatával. Új energiával tölti fel már az első pillanattól, és kellemes illata mindenhová magával kíséri.

  • nappali viseletre, főleg meleg időjáráshoz
  • virágos -gyümölcsös illat
  • optimista nőnek

Illat összetétele
Az illat első tónusai igazán gyümölcsösek. Az ízletes málna, édeskés sárgabarack és az őszibarack illatát kombinálja. Az illat szíve felelős a virágos tónusokért. Egy csodás rózsa, liliom és jázmin virágokból álló csokorral lep meg az illat. A Dalissime illat alapját pedig a misztikus szantálfa, édeskés vanília és a csábító pézsma harmonikus kombinációja képzi.

Illat története
A Dalissime illat Salvador Dali felesége, Gala, tiszteletére készült. A gyümölcsös tónusoknak köszönhetően igazán édes és csábító illat. Az illat flakonját Dali “Karácsony” festménye inspirálta amelyet 1946-ban fejezett be. Az illat pedig először 1994-ben jelent meg és Mark Buxton tervezte.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
sárgabarack, őszibarack, málna
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, jázmin, liliom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, pézsma, vanília
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Salvador Dali a márkáról

Salvador Dali parfümök| Salvador Dali, múlt század világhírű festőművésze és szürrealistája, belenyúlt a parfüm tervezésébe és gyártásába is. Ezek a 20. század 40 - es, 50 - es éveiben keletkeztek, "futurisztikus" jelzővel látták el őket, és a már híres művészi márka a Salvador Dali név alatt futottak. A Salvador Dali parfümök nagyon sokáig exkluzívek voltak, hisz csak korlátozott számban gyártották őket, és minden üvegcse már - már művészi alkotásnak számított. Amennyiben van felesleges pénze, akkor ezek a darabok, majdcsak 60 év után megvásárolhatóak a hivatalos Salvador Dali múzeumban. Az elérhető termékekhez (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) hozzájuthat a mi boltunkon keresztül is. A fiatal Dali fiú először szakács, majd Napóleon végezetül művész akart lenni; nincs fogalmunk arról, hogy mi után ábrándozik Ön, de mi megadjuk a lehetőséget, hogy legalább jó illata legyen.

Értékelés Salvador Dali Dalissime25