Saloos Natur Aroma Airspray Litsea Cubeba spray lakásba

2×
Saloos Natur Aroma Airspray Litsea Cubeba spray lakásba
Saloos Natur Aroma Airspray Litsea Cubeba spray lakásba
50 ml
1 840Ft

3 680,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: SAL0339 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
hétfő 2021. 06. 21.
Személyes átvétel
szombat 2021. 06. 19.

Leírás Saloos Natur Aroma Airspray Litsea Cubeba
Összetétel

A helyiséget akár egyetlen fújással is finoman illatosító Saloos Natur Aroma Airspray Litsea Cubeba lakásillatosító spray azonnali hatásának köszönhetően abban a pillanatban élvezheti a kellemes illatot, amikor arra szüksége van.

Tulajdonságok:

  • melengető illat

Használata:
A spray kisebb helyiségek illatosítására alkalmas. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. Amennyiben a termék töltete a bőrrel érintkezik, azonnal mossa le bő vízzel és szappannal. Szembe jutása esetén öblítse néhány percen keresztül bő vízzel a szemét.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT.,PARFUM,CITRAL,LIMONENE,GERANIOL,LINALOOL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Összetétel

Lakásillatosító fajtája
citrusos

Saloos a márkáról

Saloos kozmetika | 1993 évi indulása óta a Saloos márka Csehország legnagyobb Természetes Kozmetikum tanúsítvánnyal rendelkező gyártójává vált. A Saloos termékeknél a legmagasabb a tisztán természetes alapanyagok aránya. Illatanyagot, színezéket és tartósítószereket nem tartalmaznak. A készítmények minden bőrtípusra alkalmazhatók, és nem váltanak ki allergiás reakciókat.
A Saloos márka termékpalettáján megtalálja a csecsemők számára is alkalmas masszázs- és testolajokat, arcápolási termékeket, arcvizeket, valamint az újdonságnak számító bio shea vaj kivonatot tartalmazó Saloos Bio Shea testbalzsamokat is.  

Értékelés Saloos Natur Aroma Airspray Litsea Cubeba2