SaloosNatur Aroma Airspray Energy spray lakásba

Saloos Natur Aroma Airspray Energy spray lakásba
Saloos Natur Aroma Airspray Energy spray lakásba
50 ml
1 990Ft

Raktáron | 3 980,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: SAL0473
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

A helyiséget akár egyetlen fújással is finoman illatosító Saloos Natur Aroma Airspray Energy lakásillatosító spray azonnali hatásának köszönhetően abban a pillanatban élvezheti a kellemes illatot, amikor arra szüksége van.

Tulajdonságok:

  • friss illat
  • gyógyfüves aroma
  • citrus illat

Összetétel:

  • esszenciális olajokkal

Használata:
Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. Amennyiben a termék töltete a bőrrel érintkezik, azonnal mossa le bő vízzel és szappannal. Szembe jutása esetén öblítse néhány percen keresztül bő vízzel a szemét. A spray kisebb helyiségek illatosítására alkalmas. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT.,PARFUM,LIMONENE,CITRAL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó. Tűzveszélyes. Bőrrel való érintkezéskor bőrirritációt okozhat. Szembe ne kerüljön.
Teljes szöveg

Összetétel

Lakásillatosító fajtája
friss

Saloos kozmetika | 1993 évi indulása óta a Saloos márka Csehország legnagyobb Természetes Kozmetikum tanúsítvánnyal rendelkező gyártójává vált. A Saloos termékeknél a legmagasabb a tisztán természetes alapanyagok aránya. Illatanyagot, színezéket és tartósítószereket nem tartalmaznak. A készítmények minden bőrtípusra alkalmazhatók, és nem váltanak ki allergiás reakciókat.
A Saloos márka termékpalettáján megtalálja a csecsemők számára is alkalmas masszázs- és testolajokat, arcápolási termékeket, arcvizeket, valamint az újdonságnak számító bio shea vaj kivonatot tartalmazó Saloos Bio Shea testbalzsamokat is.