Sally Hansen Hard As Nails Hard as Wrapserősítő körömlakk

Sally Hansen Hard As Nails Hard as Wraps erősítő körömlakk
Sally Hansen Hard As Nails Hard as Wraps erősítő körömlakk
13 ml

Kód: SHN01816 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Sally Hansen Hard As Nails Hard as Wraps termékleírás
Tulajdonságok

A Sally Hansen Hard as Nails Hard as Wraps körömerősítő lakk erősíti a töredező és gyenge körmöket, valamint tökéletes alapként szolgál a tartós manikűrhöz.

Tulajdonságai:

  • erősíti, szilárdítja és védi a gyenge és törékeny körmöket
  • megelőző védelmet nyújt a körmök töredezése ellen
  • fényt és egészséges megjelenést ad a körmöknek
  • kisimítja a körmök felületét

Alkalmazása:
Vigyen fel egy réteg lakkot a tiszta és zsírtalanított körmeire, majd hagyja megszáradni. Önmagában, de színes körömlakk alá alaprétegként is használható.

Tulajdonságok

Hatás
feszesítő

Sally Hansen a márkáról

Sally Hansen kozmetika | Sally Hansen a körömápolás terén a legsikeresebb márkák közé tartozik. Az alapítójáról van elnevezve a márka, aki a múlt század ötvenes éveiben létrehozta a Hard As Nail ápoló és erősítő körömlakkját. Ezzel hatalmas sikereket ért el a szak- és a közemberek körében is.
A Sally Hansen körömkozmetika, mely növényi kivonatokat és exkluzív adalékokat tartalmaz, mint amilyen például a gyöngy protein vagy a korall kalcium, biztosítja a körmöknek a  szükséges vitaminokat és ásványokat, valamint megelőzi a kiszáradásukat. Az összetevőik között nem található formaldehid, DBP (dibutil-ftalát) vagy toluol, valamint tesztelésükre alternatív módszereket használnak – sosem végeznek vizsgálatokat állatokon.
Sally Hansen jelenleg a világ legjobbjai közé tartozik a körömlakkok színét illetően, e hely megtartásához a sokéves tapasztalatait használja, valamint együttműködik neves divattervezőkkel, hogy mindig a legmodernebb termékeket kínálhassa. Foglalkozik a sérült körmök ápolásával is (erősítő lakkok, tápláló olajak, stb.), valamint szőrtelenítéssel is.
Sally Hansen filozófiája egyszerű – a fogyasztók tanítása, valamint olyan jó minőségű és hatásos készítmények létrehozása, melyeknek könnyű a használata és árilag is elérhetőek. Érdemes megemlítenünk, hogy ez a társaság a körömápoláshoz szükséges eszközök teljes sorozatát is kínálja – különféle reszelők, kisollók, körömcsipeszek, stb.

Értékelés Sally Hansen Hard As Nails Hard as Wraps