RowentaPower Straight CF5820F0 hajvasaló kefe hajra

Rowenta Power Straight CF5820F0 hajvasaló kefe hajra
Rowenta Power Straight CF5820F0 hajvasaló kefe hajra
Akció
Spóroljon
33 640Ft

Spóroljon 56%
14 520Ft

Raktáron | 14 520,00Ft / 1 db, áfával | Kód: ROW02334
1
Ajándék az Ön számára
15% kedvezmény hajápolásra. Használja a hair15 kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
kedd 2022. 01. 25.
Személyes átvétel
már holnap szombat 2022. 01. 22.

A minőségi RowentaPower StraightCF5820F0 hajvasaló kefe ideálisan segíti a gyors és könnyű hajformázást. Egyetlen mozdulattal kisimítja és kifésüli a hajat.

Tulajdonságok:

  • mindennapos hajformázáshoz megfelelő
  • kisimítja és kiegyenesíti a hajat
  • szabályozható hőmérséklet
  • lehetővé teszi a gyors hajformázást
  • ionizáló funkció

Használata:
Kapcsolja be a kefét és lassan fésülje át vele a hajtincseket. Csúsztassa végig a hajon a hajtövektől egészen a hajvégekig.

Letölthető:

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Tápegység típusa
hálózati

A Rowenta a férfi és női borotválkozás, valamint a haj ápolására szolgáló készülékek nagy hagyományokkal rendelkező és rendkívül közkedvelt német márkája. Kiváló minőségű termékeit még a legigényesebb ügyfelek is elismerik. A Rowenta már 1909 évi alapítása óta az emberek mindennapi életének javítására szolgáló intelligens megoldásokat tervez, melyek még hosszan tartó használatkor is tökéletes eredményt biztosítanak.

A márkát és termékeit már a kezdetektől páratlan technológiai fejlődés, kifinomult dizájn és nagyfokú gyakorlatiasság jellemzi. A Rowenta hajvasaló, hajsütővas, Rowenta hajszárító, epilátor vagy férfi borotva készülék pusztán töredékét képezik azon készülékeknek, melyek nap, mint nap megkönnyítik a haj és a test ápolását.

A minőség, a tartósság, a kifinomult dizájn és a környezetvédelemre helyezett hangsúly a márka teljes portfóliójában megnyilvánulnak, általuk a Rowenta készülékek még a legigényesebb felhasználókat is megnyeri magának.