Roja Parfums Sweetie Aoud parfüm unisex

Roja Parfums Sweetie Aoud parfüm unisex
Roja Parfums Sweetie Aoud parfüm unisex
50 ml

Kód: ROJ0324 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Roja Parfums Sweetie Aoud
Összetétel

A Sweetie Aoud a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök férfiak és nők számára készült keleties illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája, szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A Roja Parfums Sweetie Aoud parfüm az auod illat gourmand elemekkel gazdagított rendkívül kreatív értelmezése.

A sasfának is nevezett aquilaria maloocensis vagy agarfa (arabul oud, aoud vagy oudh) gyantás aromájú elragadó alapanyag, és a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban fenséges alapanyagot, melyet gyakran az „istenek fájaként“ emlegetnek, Roja Dove teljesen új módon dolgozta fel. "Amikor a Közel-Keleten tevékenykedtem, körülvéve ínyencséggel és „ehető bujaságokkal“, rájöttem, hogy az aoud szerelmesei valami újra - valami fantáziadúsra vágynak. Így elkezdtem játszadozni az agarfa és a gourmand elemek kombinálásának ötletével", emlékszik vissza Roja Dove az inspirációjára.

Eredményként egy egészen rendkívüli aoud parfüm született. A Roja Parfums Sweetie Aoud a ritka és értékes agarfát keleties-virágos kompozícióba ágyazva, jellegzetes balzsamos gourmand jegyekkel mutatja be. A különleges parfüm aromája a fejillatban bergamott és üröm akkordjaival bontakozik ki. Szívében százlevelű rózsa és szuhar illatozik, alapját kardamom, kömény, gurjun, sás, pacsuli, boróka, amyris, tömjén, balzsamos szuhar, agarfa, cédrusfa és guajakfa és desszert jegyek alkotják.

Az ürömmel keveredő bergamott üde hátteret épít a rózsának, amelyet a különleges desszertek akkordjaival édesített értékes fákkal, valamint borókával átmelegített szívillatba ültettek. Az egzotikus gurjun, palka és pacsuli akkordjait kömény és kardamom élénkítik, mindez tömjén, szuhar és balzsamos szuhar alkotta enyhén bőrös alapon nyugszik. A domináns fás karakter balzsamos, üdén és melengetően fűszeres, rózsás és aromás jegyei eredeti gazdag aromát és finom, édes, örömteli világot kölcsönöznek. A Roja Parfums Sweetie Aoud - ahogyan neve is jelzi -, egy gourmand elemekkel színezett aoud illat. Ez az ínyenc, hihetetlenül csábító parfüm Roja Dove parfümőrmesteri tudományának újabb bizonyítéka.

A Roja Parfums Sweetie Aoud csomagolása gyönyörű. A Sweetie üvegcséje, akárcsak a Roja Parfums többi illatáé, Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Sweetie Aoud üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző megjelenésű dobozba csomagolták.

A Roja Parfums Sweetie Aoud parfüm egész évben nappal és este is viselhető, ám leginkább a hűvösebb hónapok estéin érvényesül. Ez az elragadó parfüm nem csak a rendkívül eredeti, keleties illatok szerelmeseinek szívébe lopja be magát örökre, de azokéba is, akik az aoud parfümök között már régóta valami teljesen újat keresnek. A Sweetie parfüm viselőjét lebilincselő, egyben keleties aromával borítja be és garantálja a környezetéből felé áradó csodálattal teli figyelmet. Csúcsminőségének és a minden tekintetben szokatlan luxusnak, valamint részleteinek köszönhetően a Roja Parfums Sweetie Aoud parfüm tökéletes ajándék annak, aki valóban csak a legjobbat kívánja.

Roja Parfums Sweetie Aoud - az aoud illat rendkívül kreatív feldolgozása egy keleties, édes gourmand jegyekkel gazdagított parfümben.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
üröm, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
százlevelű rózsa, szuhar
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
agarfa, labdanum, guajakfa, cédrus, pacsuli, iszapsás, szantálfa olaj, kömény, boróka, kardamon, tömjén
Az illat fajtája
orientális, virágos

Értékelés Roja Parfums Sweetie Aoud