Roja Parfums Reckless

parfüm teszter nőknek 50 ml

Roja Parfums Reckless parfüm teszter nőknek 50 ml
Roja Parfums Reckless parfüm teszter nőknek 50 ml
Roja Parfums Reckless parfüm teszter nőknek 50 ml
Roja Parfums Reckless parfüm teszter nőknek 50 ml
Roja Parfums Reckless parfüm teszter nőknek 50 ml
Roja Parfums Reckless parfüm teszter nőknek 50 ml
Roja Parfums Reckless parfüm teszter nőknek 50 ml
Roja Parfums Reckless parfüm teszter nőknek 50 ml
parfüm teszter nőknek 50 ml
89 500Ft

Kód: ROJ0299 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2019. 01. 25., péntek
Személyes átvétel
már holnap 2019. 01. 25., péntek
Roja Parfums Reckless
parfüm teszter nőknek 50 ml | 89 500Ft

Roja Parfums Reckless parfüm leírása

Reckless, a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök nőknek készült virágos illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája, szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. Az érzéki Roja Parfums Reckless parfüm az öntudatos és merész nő személyiségének illatokvaló való megformálása.

"Olvastam egy könyvet, és felfedeztem benne egy nőt, akit úgy írtak le, mint aki „talán vakmerő, de soha nem ostoba“. Elképzeltem, hogy milyen lehet egy ilyen nő: Ez egy olyan nő, aki hallgat a szívére, de senki sem járathatja vele a bolondját. Elképzeltem őt a félhomályban, egy gyémánt nyaklánccal a nyakában. Kompromisszumot nem ismerő luxus világot álmodtam köré, illata tükrözi személyiségét, drága illatot áraszt. Mindig megkapja, amit akar, és gyakran vállalja a kockázatot, hogy célját elérje" ecseteli Roja Dove az inspirációt, amely az illat megalkotására késztette. Így született meg az a parfüm, amelynek illata érzéki, öntudatos, fényűző, merész és teljesen önmaga, akárcsak viselőjének személyisége.

A Roja Parfums Reckless fejillata bergamott, mandarin és narancs akkordokkal bontakozik ki. Szívében muskátli, grasse jázmin, százlevelű rózsa és narancsvirág illata árad, míg alapillatát koriander, rózsaszín bors, fahéj, szantálfa, benzoin, vanília, sztóraxfa és pézsma jegyek alkotják. A virágok illatát jellegzetes fás és aromás akkordokkal, valamint púderes, aldehides és enyhén bőrös jegyekkel csábítóan egyesítő gazdag aroma édesen melengető, gyengéd és hihetetlenül érzéki. A Roja Dove ismét bebizonyította a Reckless illatával, hogy még a legigényesebb szakértőket is le tudja nyűgözni jelentéssel teli parfümjével.

A Roja Parfums Reckless csomagolása pazar, ugyanakkor nőiesen elegáns. A Reckless üvegcséje, akárcsak a Roja Parfums többi illatáé, Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Reckless üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző hatású dobozba csomagolták.

A Roja Parfums Reckless parfüm egész évben hordható nappali és esti viselet. Az eredeti virágos illatokat jellegzetes fás jegyekkel szeretők szívébe lopja be magát igazán örökre, ugyanakkor azokat a nőket is megnyeri magának, akik szeretik hangsúlyozni dinamikus és merész személyiségüket, és luxussal kényeztetni magukat. A Roja Parfums Reckless érzéki púderes aromába burkolja viselőjét, és gondoskodik a környezetéből felé áradó csodálattal teli figyelemről. Csúcsminőségének, a minden tekintetben szokatlan luxusnak, valamint részleteinek köszönhetően a Roja Parfums Reckless parfüm tökéletes ajándék az Önhöz közelálló hölgynek, akinek valóban csak a legjobbat kívánja.

Roja Parfums Reckless - olyan nők érzéki virágos parfümje, akik nem félnek saját útjukat járni.

Összetétel

Alap
benzoin, fahéj, koriander, pézsma, rózsabors, styrax, szantálfa, vanília
Fej
bergamott, mandarin, narancs
Szív
jázmin, keserűnarancs, rózsa de mai
Az illat fajtája
orientális, virágos

Értékelés Roja Parfums Reckless

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!