Roja Parfums Nüwa

parfüm unisex 100 ml

Roja Parfums Nüwa parfüm unisex 100 ml
Roja Parfums Nüwa parfüm unisex 100 ml
Roja Parfums Nüwa parfüm unisex 100 ml
Roja Parfums Nüwa parfüm unisex 100 ml
Roja Parfums Nüwa parfüm unisex 100 ml
Roja Parfums Nüwa parfüm unisex 100 ml
Roja Parfums Nüwa parfüm unisex 100 ml
Roja Parfums Nüwa parfüm unisex 100 ml
parfüm unisex 100 ml
259 600Ft

Kód: ROJ0291 | 2 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2019. 01. 24., csütörtök
Személyes átvétel
már holnap 2019. 01. 24., csütörtök
Roja Parfums Nüwa
parfüm unisex 100 ml | 259 600Ft

Roja Parfums Nüwa parfüm leírása

A Nüwa a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök Imperial kollekciójának férfiak és nők számára készült keleties illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A gazdag, mégis lágy Roja Parfums Nüwa parfüm megalkotását a legendás kínai istennő ihlette.

A kínai mitológiai alak, akinek nevét a Nüwa parfüm viseli, a legenda szerint istennő volt, aki valaha a kietlen földre valamennyi állatot, ide értve az embert is megteremtette. Roja Dove maga meséli, hogy a Nüwa illat megalkotásakor "a kedves és jóindulatú kínai istennő, a legendás Nüwa ihletett meg, aki a legenda szerint a nőket és férfiakat teremtette, és az általa teremtett embereknek megtanította az alkotást és a bölcsességet, majd zene, dal és táncok segítségével megmutatta nekik a szépséget, és a mezők virágait illatokkal töltötte fel." Saját parfümjét "a lelket csábító különleges folyékony történetként" írja le.

A Roja Parfums Nüwa parfüm fejillata bergamott és grapefruit akkordjaival bontakozik ki. Szívében százlevelű rózsa, narancsligetek virágai és grasse jázmin illatozik, míg alapillatát szegfűszeg, kömény, bors, szantálfa, benzoin, vanília és perui balzsam jegyei alkotják. A domináns fás oldalt frissítően fűszeres, rózsás, citrusos, ámbrás és aromás jegyekkel gyönyörűen átszövő, gazdag és finom, üde, hűsítő és édes gazdag aroma jellemzi.

A fűszerekkel élénkített és szantálfával átmelegített finom alapba benzoin, perui balzsam és vanília lopja be magát. Az alapjegyeket virágos szív és mindent felfrissítő citrus takarja. A Nüwa parfüm, melyet a márka rajongói az "istenek elixírje" néven emlegetnek, valóban kivételes és Roja Dove méltán csodált parfümművészetének legmagasabb csúcsát jelentő alkotások egyike.

A Roja Parfums Nüwa csomagolása fényűző. A Nüwa üvegcséje, akárcsak a Roja Parfums többi illatáé, Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Nüwa üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző hatású dobozba csomagolták.

A Roja Parfums Nüwa parfüm egész évben nappal és este is viselhető, ám legjobban az őszi estéken érvényesül. Ez az elragadó parfüm különösen a jellegzetes fás oldalú keleties-virágos illatok szerelmeseit nyeri meg magának örökre, továbbá mindazok számára, akik értékelik a parfüm nagyfokú kreativitását és megidéző képességét. A Nüwa parfüm viselőjét lágy, üde és édes aromával borítja be és garantálja számára a környezetéből felé áradó csodálattal teli figyelmet. Csúcsminőségének és a minden tekintetben szokatlan luxusnak, valamint részleteinek köszönhetően a Roja Parfums Nüwa parfüm tökéletes ajándék annak, aki valóban csak a legjobbat kívánja.

Roja Parfums Nüwa - a jóságos istennő történetét megjelenítő keleties parfüm.

Összetétel

Alap
benzoin, bors, kömény, perui balzsam, szantálfa, szegfűszeg, vanília
Fej
bergamott
Szív
jázmin, narancsfa virága, rózsa de mai
Az illat fajtája
orientális, virágos

Értékelés Roja Parfums Nüwa

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!