Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux parfüm unisex

 • Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux parfüm unisex
 • Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux parfüm unisex 1
 • Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux parfüm unisex 2
 • Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux parfüm unisex 3
 • Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux parfüm unisex 4
   více

  Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux változatok

  • Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux parfüm unisex 30 ml parfüm unisex 30 ml  

   Ez a termék jelenleg nem elérhető.

   Kód: ROJ0285

  Fel

  Parfüm leírása Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  A Musk Absolue Précieux a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök férfiak és nők számára készült ciprusos illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája, szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A titokzatos és hihetetlenül érzéki Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux parfüm az aoud illat eredeti és meglepő feldolgozása.

  A sasfának is nevezett aquilaria maloocensis vagy agarfa (arabul oud, aoud vagy oudh) gyantás aromájú elragadó alapanyag, és a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Roja Dove ennek a valóban fenséges, gyakran az „istenek fájaként“ is emlegetett alkotóelemnek a társítását a parfümipar másik legendás alapanyagával, a pézsmával teljesen eredeti módon oldja meg. "Létrehoztam egy parfümöt, amely a valaha létező két leglegendásabb anyagot, a pézsmát és az agarfát egyesíti. Meg akartam tudni, milyen messzire lehet eltolni az aoud jegyet a megszokott iránytól, és ezzel valami teljesen váratlant alkotni." - meséli.

  A Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux így a pézsma és az agarfa domináns akkordjainak rendkívül érzéki ciprusos kompozícióba ágyazott titokzatos kapcsolatát jelenti, mely egyszerre melengető, gyengéd, kissé édeskés és leheletnyit bőrösen pikáns. A Musk Aoud Absolue Précieux parfüm fejillata citrom és bergamott akkordjaival bontakozik ki, virágos szívében százlevelű rózsa, grasse jázmin és ylang-ylang illatozik, míg alapillatát agarfa, aromás ambrette virágmagok, nyírfa, tölgymoha, bőr, balzsamos szuhar , szerecsendió, pacsuli, pézsma, szantálfa, tonkabab, vanília és más ritka fafajok illatjegyei alkotják.

  A domináns pézsma és fás oldalakat a bőr hatásos illatjegyeivel, valamint leheletnyi üde pikantériával és balzsamossággal ciprusos-virágos kompozícióban, eredeti módon szövi át a gazdag aroma, mely semmivel össze nem téveszthető és semmihez sem hasonlítható. A Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux parfüm a méltán elismert Roja Dove mesteri illatremekmű sorozatainakalkotása.

  A parfüm csomagolása is ezt tükrözi. A Musk Aoud Absolue Précieux üvegcséje, akárcsak a Roja Parfums többi illatáé, Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző megjelenésű dobozba csomagolták.

  A Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux parfüm elsősorban a hűvösebb hónapok nappali és esti viselete. Ez az elragadó parfüm nem csak az aoud és pézsma illatok együttesét kedvelők szívébe lopja be magát örökre, de azokéba is, akik a parfümben az ötletességet és eredetiséget keresik. Viselőjét a Musk Aoud Absolue Précieux a tökéletes kivételesség felemelő érzésével ruházza fel, és érzéki, titokzatos és teljesen összetéveszthetetlen aromával ölel körül, mely garantáltan magára vonja környezetének csodálattal teli figyelmét. Csúcsminőségének és a minden tekintetben szokatlan luxusnak, valamint részleteinek köszönhetően a Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux parfüm tökéletes ajándék annak, aki valóban csak a legjobbat kívánja.

  Roja Parfums Aoud Musk Absolue Précieux - a pézsma és agarfa kapcsolatának eredeti, érzéki és titokzatos megfogalmazása.

  Fel

  Értékelés Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux

  Mit gondol Ön a Roja Parfums Musk Aoud Absolue Précieux termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb  Limited niche offer 2017

  Menu