Roja ParfumsInnuendo parfüm hölgyeknek

Roja Parfums Innuendo parfüm hölgyeknek
Roja Parfums Innuendo parfüm hölgyeknek
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
200 100Ft

Spóroljon 40%
50 ml
118 970Ft

1 db a raktáron | 237 940,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: ROJ0254
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

Az Innuendo a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök nőknek készült virágos illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A gyengéd Roja Parfums Innuendo parfüm Roja Dove nőiesség előtti tisztelgése.

"Ez az alkotás minden női fehérneműs fiók, smink és elegáns megjelenés előtti tisztelgés. Olyan, mint a kasmír simogatása a bőrön, vagy annak a nőnek a gyengéd csókja, aki mindörökre veled marad," mondja Roja Dove az ihletről, ami az Innuendo parfüm megalkotására ösztönözte. És valóban. A Roja Parfums Innuendo parfüm egy rendkívül nőies virágcsokor, üde és enyhén édes is, melegséget áraszt, gyengéd és púderes, melyet a finom érzékiség éppen csak érint.

Az Innuendo parfüm fejillatában bergamott, citrom és narancs akkordok nyílnak, szívében százlevelű rózsa, a grasse jázmin, ylang-ylang és ibolya illatozik, míg alapillata pacsuli, szantálfa, tonkabab, írisz gyökér, labdán és pézsma jegyekből tevődik össze. A virágok illatát a citrusos, fás, balzsamos, aromás, púderes és édes jegyekkel virágos-fás-pézsmás kompozícióban gyönyörűségesen átszövő gazdag illat, mely olyan, mint egy szelíd suttogás, a nőiességhez írt csodálatos óda.

A Roja Parfums Innuendo egy gazdag, csábító virágcsokor, amelyben - Roja kedvenc virágaihoz - a jázminvirághoz, a rózsához és ylang-ylanghoz - gyengéd ibolya is csatlakozik. Szantálfával és pacsulival átmelegített és citrusokkal felüdített virágcsokor, mely lágyan nyugszik a leheletnyi érzékiséggel és a balzsamos szuhar enyhén bőrös lebilincselő jegyeivel épphogy érintett alapon. Hunyja le a szemét és élvezze az illat szelíd suttogását, lágy simogatását.

A Roja Parfums Innuendo csomagolása fényűző. Az Innuendo üvegcséje, Roja Parfums többi illatához hasonlóan Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Innuendo üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző megjelenésű dobozba csomagolták.

A Roja Parfums Innuendo parfüm elsősorban a tavaszi hónapok mindennapi viselete. Ez a gyönyörű parfüm nemcsak a finom virágos illatok szerelmeseit nyeri meg magának örökre, hanem azokat is, akik a frissítően citrusos, és érzékiséggel éppen csak érintett finom alapillatú eredeti kompozíciók megszállottjai. A Roja Parfums Innuendo kiemeli viselője nőiességének varázsát és garantálja a környezetéből felé áradó csodálattal teli figyelmet. Csúcsminőségének és a minden tekintetben szokatlan luxusnak, valamint részleteinek köszönhetően a Roja Parfums Innuendo parfüm tökéletes ajándék a valóban csak a legjobbat kívánó, önhöz közelálló hölgynek.

Roja Parfums Innuendo - parfümőrmester alkotta fennkölt óda a nőiességhez, virágos parfümbe foglalva.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, narancs, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
százlevelű rózsa, ibolya, jázmin, ylang-ylang
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, tonkabab, pacsuli, írisz gyökér, labdanum, szantálfa
Az illat fajtája
virágos, fás