Roja Parfums Fetish
Roja Parfums Fetish
50 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: ROJ0262

A Fetish a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök férfiaknak készült ciprusos illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája, szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A rendkívül érzéki Roja Parfums Fetish parfüm idők felett álló férfias illat, melyben a bőr illatának kidolgozottsága már szinte mámorítóan vonzó.

"A bőr olyan ellenállhatatlanul nyomatékos tud lenni, hogy sok ember számára akár egyfajta fétissé is válhat. A férfiak világában megjelenő bőrt értettem ezalatt. A bőr gyengéden érzéki érintését és a sikeres férfi örök vonzerejét, valamint az őt körülvevő dolgokat.“ mondja Roja Dove a parfümről és hozzáteszi: "Legyenek óvatosak, mert egy olyan parfümöt hoztam létre, melynek ha egyszer a mágikus hatása alá kerülnek, már nincs visszaút ..."

És valóban. A Roja Parfums Fetish csábereje már szinte veszélyes. Fejillatában citrom, bergamott és lime akkordjai bontakoznak ki, szívében narancsvirág, grasse jázmin, ibolya és füge illata árad, míg alapillatát kardamom, elemi gyanták, bors és rózsaszín bors, fahéj, pacsuli, tölgymoha, vetiver, benzoin , vanília, balzsamos szuhar, ámbra, pézsma és természetesen bőr jegyek alkotják. A domináns bőrös oldalt ciprusos és fás jegyek balzsamos és aromás vonású kombinációi férfiasan és hatásosan egyesítő meleg, enyhén édes, kifejezően fűszeres, és rendkívül érzéki gazdag aromává emelik.

A Roja Parfums Fetish parfüm gazdag, bőrös kompozíciójába némi dinamizmust csempésznek a citrusok, a szívillat különleges édességét virágok teszik teljessé és az alapot majd szétfeszíti az érzékiség. A bőrös illat témájának ciprusos, rendkívül férfias érzéki feldolgozásával Roja Dove ismét bebizonyította, hogy parfümmesteri alkotása még a legigényesebb szakértők elismerését is kiérdemli.

A Roja Parfums Fetish csomagolása pazar, ugyanakkor férfiasan elegáns. A Fetish üvegcséje, a Roja Parfums többi illatához hasonlóan Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Fetish üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző megjelenésű dobozba csomagolták.

A Roja Parfums Fetish parfüm egész évben hordható nappali és esti viselet. Azonban legjobban a hűvösebb hónapokban érvényesül. Ez a szinte szenvedélyesen vonzó parfüm a jellegzetes citrusos, eredeti módon feldolgozott bőrös illatok szerelmeseinek szívébe lopja be magát igazán örökre, és természetesen azokat az urakat is megnyeri magának, akik szeretik hangsúlyozni férfiasságukat. A Roja Parfums Fetish viselőjét teljesen ellenállhatatlanná teheti.

Roja Parfums Fetish - egy ciprusos kompozícióba ágyazott szenvedélyesen érzéki, rendkívül férfias bőrös illat.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, limett, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, ibolya, füge, keserűnarancs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
labdanum, pézsma, benzoin, vetiverfű, pacsuli, bőr, vanília, tölgymoha, borostyán, kardamon, rózsabors, bors, fahéj, elemi
Az illat fajtája
chypre