Roja Parfums Enslaved

parfüm nőknek 50 ml

Roja Parfums Enslaved parfüm nőknek 50 ml
Roja Parfums Enslaved parfüm nőknek 50 ml
Roja Parfums Enslaved parfüm nőknek 50 ml
Roja Parfums Enslaved parfüm nőknek 50 ml
Roja Parfums Enslaved parfüm nőknek 50 ml
Roja Parfums Enslaved parfüm nőknek 50 ml
Roja Parfums Enslaved parfüm nőknek 50 ml
Roja Parfums Enslaved parfüm nőknek 50 ml
Roja Parfums Enslaved parfüm nőknek 50 ml
Roja Parfums Enslaved parfüm nőknek 50 ml
Roja Parfums Enslaved parfüm nőknek 50 ml
Roja Parfums Enslaved parfüm nőknek 50 ml
Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: ROJ0252 | Több mint 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 06. 20., szerda
Személyes átvétel
már holnap 2018. 06. 20., szerda

Roja Parfums Enslaved A parfüm leírása

Az Enslaved a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök nőknek készült keleties illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája, szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A rendkívül érzéki Roja Parfums Enslaved parfüm a mély és szenvedélyes szerelem illatos megformálása.

Roja Dove így magyarázza az ihletet, amely a Roja Parfums Enslaved parfüm megalkotására késztette: "a szerelembe esést olyan mélynek és szenvedélyesnek szeretem elképzelni, melyből nincs kiút". Hozzáteszi, hogy az „enslaved“ kifejezés régi családi szótáruk szerinti egyik jelentése nem más, mint a „szerelem rabszolgájává válni“. „Azt az illatot akartam megalkotni, amely ugyanúgy rabszolgává teszi viselőjét mint azokat, akik megérzik rajta. Az illatot, amely elől nincs menekvés, amikor viselője iránti szerelmének rabjává válik." Így született meg a Roja Parfums Enslaved parfüm – az illat, amely azt ígéri, hogy a szerelem rabszolgájává tesz.

Roja Parfums Enslaved fejillata bergamott, citrom és lime akkordjaival bontakozik ki. Szívében grasse jázmin, százlevelű rózsa, ylang-ylang, narancsvirág, muskátli és szegfű illata terjeng, míg alapillatát pacsuli, tölgymoha, vetiver, cédrusfa, vanília, íriszgyökér, balzsamos szuhar, ámbra és pézsma jegyek alkotják. Az ámbrás, fás és aromás oldalakat virágos, balzsamos és földes jegyek eredeti keleties kompozíciója egyesíti ötletesen, ezzel gazdag, gyengéd, édes, meleg, száraz, púderes és rendkívül érzéki gazdag aromát alkotva.

Az ámbra, pézsma és bőrös balzsamos szuhar a vanília, cédrus, vetiver, tölgymoha és pacsuli csodálatos keverékében kínálja mély érzékiségét. Az alapot a ritka íriszgyökér teszi púderessé, a kompozíció édességét gazdag virágcsokor és az üdeséget biztosító citrusos teszik teljessé. A Roja Dove Enslaved illatával ismét bebizonyította, hogy parfümmesteri alkotása még a legigényesebb szakértők elismerésére is rászolgál.

A Roja Parfums Enslaved csomagolása pazar, ugyanakkor nemesen elegáns. Az Enslaved üvegcséje, a Roja Parfums többi illatához hasonlóan Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Enslaved üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző megjelenésű dobozba csomagolták.

A Roja Parfums Enslaved parfüm egész évben nappal és este is viselhető, ám legjobban az őszi estéken érvényesül. Nem csak a jellegzetes ámbrás, fás és aromás oldalú eredeti keleties illatok szerelmeseinek szívébe lopja be magát örökre, de azok a hölgyek is megszeretik, akik jelentésekkel teli parfümöt keresnek. Viselőjét a Roja Parfums Enslaved teljesen ellenállhatatlan vonzerővel látja el, és garantálja a környezetéből felé áradó csodálattal teli figyelmet. Csúcsminőségének és a minden tekintetben szokatlan luxusnak, valamint részleteinek köszönhetően a Roja Parfums Enslaved parfüm tökéletes ajándék a valóban csak a legjobbat kívánó Önhöz közelálló hölgyek számára.

Roja Parfums Enslaved - rendkívül érzéki parfüm azok számára, akik nem félnek a"szerelem rabszolgájává válni".

Összetétel

Alap
borostyán, cédrus, írisz gyökér, labdanum, pacsuli, pézsma, tölgymoha, vanília, vetivérfű
Fej
bergamott, citrom, limett
Szív
jázmin, narancsfa virága, rózsa de mai, szegfű, ylang-ylang
Az illat fajtája
orientális

Roja Parfums A márkáról

Értékelés Roja Parfums Enslaved

Új értékelés hozzáadása

üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás
Az elküldéssel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Notino s.r.o. /Kft./, az Ön személyes adatait termékértékelés feldolgozása és megjelenítése céljából feldolgozza. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!

Menu