Roja Parfums Enigma

parfüm teszter férfiaknak 50 ml

1×
Roja Parfums Enigma parfüm teszter férfiaknak 50 ml
Roja Parfums Enigma parfüm teszter férfiaknak 50 ml
Roja Parfums Enigma parfüm teszter férfiaknak 50 ml
Roja Parfums Enigma parfüm teszter férfiaknak 50 ml
parfüm teszter férfiaknak 50 ml
130 100Ft

Kód: ROJ0304 | 5 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
hétfő 2019. 05. 27.
Személyes átvétel
szombat 2019. 05. 25.
Roja Parfums Enigma
parfüm teszter férfiaknak 50 ml | 130 100Ft

Roja Parfums Enigma parfüm leírása

Az Enigma a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök férfiaknak készült keleties illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája, szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A melengető, érzéki Roja Parfums Enigma parfüm a brandy, dohány és vanília jellegű illatok titokzatos és hatásos feldolgozása, fűszeres keleties kompozícióban.

"Az Enigma név talányos misztériuma olyan illat megalkotására késztetett, amely látszólag mindenkinek a mindent jelenti, ugyanakkor önmaga különleges és határozott, miközben másokban bizonytalanságot idéz elő," mondja Roja Parfums Enigma parfümjéről Roja Dove a rá jellemző rejtélyességgel. A titokzatos és lenyűgöző hatású, rejtély illetve rejtvény jelentésű Enigma parfüm lebilincsel és igencsak „elcsavarja a fejeket“.

A Roja Parfums Enigma fejillatában bergamott akkordjaival bontakozik ki, szívében muskátli, grasse jázmin, százlevelű rózsa, narancsvirág és kunkor illatozik, míg alapillatát kardamom, gyömbér, bors, pacsuli, konyak, dohány, szantálfa, benzoin, vanília és ámbra jegyek alkotják. A vaníliás és üdén fűszeres karaktert melengetően fűszeres, dohányos és édes jegyek keleties kompozíciója egyesíti hatásosan, ezzel gazdag, gyengéd, mégis üde, pikáns, melengető, enyhén púderes és rendkívül érzéki gazdag aromát alkotva.

A bergamott, geránium és narancsvirág az élénk borssal, gyömbérrel és kardamommal tiszta és üde kontrasztban csatlakozik a gazdag alaphoz, melyben a virágokkal életre keltett dohány és konyak alkotta jellegzetes keveréket pacsuli, szantálfa, vanília, benzoin és ámbra érzéki elegye hangsúlyozza. Roja Dove Enigma illatával ismét bebizonyította, hogy parfümmesteri alkotása még a legigényesebb szakértők figyelmét is kiérdemli.

A Roja Parfums Enigma csomagolása pazar, ugyanakkor férfiasan elegáns. Az Enigma üvegcséje, akárcsak a Roja Parfums többi illatáé, Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Enigma üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző megjelenésű dobozba csomagolták.

A Roja Parfums Enigma parfüm elsősorban a hűvösebb hónapok esti viselete. Nem csak a jellegzetes fűszeres oldalú eredeti keleties illatok szerelmeseinek szívébe lopja be magát örökre, de azokéba is, akik jelentésekkel teli parfümöt keresnek. A Roja Parfums Enigma a rejtélyesség lebilincselő leheletével tölti fel a viselőjét, és garantálja a környezetéből felé irányuló figyelmet.

Roja Parfums Enigma - konyak, vanília és dohány illata egy érzéki, titokzatos és lenyűgözően hatásos keleties kompozícióban.

Összetétel

Fej
bergamott
Szív
heliotrop, jázmin, keserűnarancs, százlevelű rózsa
Alap
benzoin, borostyán, bors, dohány, gyömbér, kardamon, konyak, pacsuli, szantálfa, vanília
Az illat fajtája
orientális

Értékelés Roja Parfums Enigma

Új értékelés hozzáadása

5.0
1 értékelés
1
üvegcse kinézete
illat tartóssága
intenzitás
összbenyomás