Roja Parfums Beguiled parfüm hölgyeknek

Roja Parfums Beguiled parfüm hölgyeknek
Roja Parfums Beguiled parfüm hölgyeknek
50 ml

Kód: ROJ0319 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Egy strandtáska és egy kulacs közül választhat a kosarában ajándékként, ha 15 000 Ft felett vásárol.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás Roja Parfums Beguiled
Összetétel

A Beguiled a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök nők számára készült virágos illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája, szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A komplex és rendkívül lenyűgöző Roja Parfums Beguiled parfüm a másokat elvarázsolni képes megfoghatatlan erő illatok általi megjelenítése.

"Számomra a parfüm költő és elbeszélő, aki megfoghatóvá teszi a megfoghatatlant" monda Roja Dove az ihletről, mely a Beguiled parfüm megalkotására ösztönözte, és elnevezésének többféle jelentésére is magyarázatul szolgál (a parfüm neve magyarul „elbűvölő“, „megigéző“, vagy „elbódító“). "Ez egyfajta mások feletti uralmat jelent . Az volt az érzésem, hogy ennek a szónak a szellemében létre tudok hozni egy valóban erős és komplex világú parfümöt." Túlzás nélkül állítható, hogy Roja Dove-nak sikerült parfümjével - melynek illatában a „semmi sem az aminek látszik“ képzetet és pillanatot ragadja meg -, ismét meglepnie és elragadtatnia rajongóit.

A Roja Parfums Beguiled az édesség és üdeség gyengédséggel és púderességgel alkotott tökéletesen kiegyensúlyozott kapcsolatát jeleníti meg ahihetetlenül teljes virágos illatban, amely azoknak a nőknek készült, akik tudják, hogyan használják személyes varázsukat. A Beguiled parfüm fejillata bergamott, citrom és mandarin akkordokkal bontakozik ki, a virágos szívillatban százlevelű rózsa, grasse jázmin és ylang-ylang illata árad, míg alapillatát málnalevelek, pacsuli, tölgymoha, szantálfa, íriszgyökér, bors és rózsaszín bors jegyek alkotják. A zamatos és üde citrusos, valamint édes és púderes-virágos karakter az ötletgazdag fűszeres- fás jegyekkel áll komplex kompozícióban, ezzel erőteljesen egyesítő, édes, üde, gyengéd és varázslatosan nőies gazdagaroma.

A Roja Parfums Beguiled csomagolása fényűző. A Beguiled üvegcséje, akárcsak a Roja Parfums többi illatáé, Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Beguiled üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző megjelenésű dobozba csomagolták.

A Roja Parfums Beguiled parfüm egész évben hordható nappali és esti viselet. Ez a varázslatos parfüm főként a komplex virágos aromák szerelmeseit bűvöli el örökre. A Roja Parfums Beguiled kiemeli viselője nőies varázsát és garantálja a környezetéből felé áradó csodálattal teli figyelmet. Csúcsminőségének és a minden tekintetben szokatlan luxusnak, valamint részleteinek köszönhetően a Roja Parfums Beguiled parfüm tökéletes ajándék a valóban csak a legjobbat kívánó Önhöz közelálló hölgyek számára.

Roja Parfums Beguiled - olyan nők számára készült összetett virágos parfüm, akik szeretnek bűvölők és kicsit megtévesztők lenni.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrom, mandarin, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, jázmin, ylang-ylang
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
málnalevelek, bors, tölgymoha, szantálfa, pacsuli, írisz gyökér, rózsabors
Az illat fajtája
virágos

Értékelés Roja Parfums Beguiled