Roja Parfums Beguiled parfüm nőknek

Márka: Roja Parfums

1 termék méret 136 700 Ft

Csomagküldő – átvevőhelyKedd 2017.05.02.
TransoflexKedd 2017.05.02.

A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

Roja Parfums Beguiled változatok

  • Roja Parfums Beguiled parfüm nőknek 50 ml parfüm nőknek 50 ml 

    Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

    Kód: ROJ0319

    136 700 Ft

Fel

Parfüm leírása Roja Parfums Beguiled

Értékelés

Az üveg kinézete

Illat intenzitás

Intenzitás

A teljes hatás

Összetétel

Fej

citrom, mandarin, bergamott

Szív

ylang-ylang, rózsa, jázmin

Alap

rózsabors, szantálfa, írisz gyökér, pacsuli, tölgymoha, málna levél, málnalevelek, bors

A Beguiled a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök nők számára készült virágos illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája, szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A komplex és rendkívül lenyűgöző Roja Parfums Beguiled parfüm a másokat elvarázsolni képes megfoghatatlan erő illatok általi megjelenítése.

"Számomra a parfüm költő és elbeszélő, aki megfoghatóvá teszi a megfoghatatlant" monda Roja Dove az ihletről, mely a Beguiled parfüm megalkotására ösztönözte, és elnevezésének többféle jelentésére is magyarázatul szolgál (a parfüm neve magyarul „elbűvölő“, „megigéző“, vagy „elbódító“). "Ez egyfajta mások feletti uralmat jelent . Az volt az érzésem, hogy ennek a szónak a szellemében létre tudok hozni egy valóban erős és komplex világú parfümöt." Túlzás nélkül állítható, hogy Roja Dove-nak sikerült parfümjével - melynek illatában a „semmi sem az aminek látszik“ képzetet és pillanatot ragadja meg -, ismét meglepnie és elragadtatnia rajongóit.

A Roja Parfums Beguiled az édesség és üdeség gyengédséggel és púderességgel alkotott tökéletesen kiegyensúlyozott kapcsolatát jeleníti meg ahihetetlenül teljes virágos illatban, amely azoknak a nőknek készült, akik tudják, hogyan használják személyes varázsukat. A Beguiled parfüm fejillata bergamott, citrom és mandarin akkordokkal bontakozik ki, a virágos szívillatban százlevelű rózsa, grasse jázmin és ylang-ylang illata árad, míg alapillatát málnalevelek, pacsuli, tölgymoha, szantálfa, íriszgyökér, bors és rózsaszín bors jegyek alkotják. A zamatos és üde citrusos, valamint édes és púderes-virágos karakter az ötletgazdag fűszeres- fás jegyekkel áll komplex kompozícióban, ezzel erőteljesen egyesítő, édes, üde, gyengéd és varázslatosan nőies gazdagaroma.

A Roja Parfums Beguiled csomagolása fényűző. A Beguiled üvegcséje, akárcsak a Roja Parfums többi illatáé, Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Beguiled üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző megjelenésű dobozba csomagolták.

A Roja Parfums Beguiled parfüm egész évben hordható nappali és esti viselet. Ez a varázslatos parfüm főként a komplex virágos aromák szerelmeseit bűvöli el örökre. A Roja Parfums Beguiled kiemeli viselője nőies varázsát és garantálja a környezetéből felé áradó csodálattal teli figyelmet. Csúcsminőségének és a minden tekintetben szokatlan luxusnak, valamint részleteinek köszönhetően a Roja Parfums Beguiled parfüm tökéletes ajándék a valóban csak a legjobbat kívánó Önhöz közelálló hölgyek számára.

Roja Parfums Beguiled - olyan nők számára készült összetett virágos parfüm, akik szeretnek bűvölők és kicsit megtévesztők lenni.

Fel

Értékelés Roja Parfums Beguiled

Mit gondol Ön a Roja Parfums Beguiled termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbsummer niche 2017niche sale