Roja Parfums Aoud Absolue Précieux

parfüm unisex 30 ml

Roja Parfums Aoud Absolue Précieux parfüm unisex 30 ml
Roja Parfums Aoud Absolue Précieux parfüm unisex 30 ml
KICSOMAGOLT
Kód: ROJ00456 | 1 db a raktáron

Felbontott csomagolású termék, eredeti csomagolás nélküli vagy kipróbált termék.

db
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Parfümös üveg ajándékként 15 000 Ft feletti vásárlás esetén. A színárnyalatot a kosárban választhatja ki.
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2019. 06. 21.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2019. 06. 21.
Roja Parfums Aoud Absolue Précieux
parfüm unisex 30 ml | 291 240Ft

Roja Parfums Aoud Absolue Précieux parfüm leírása

Az Aoud Absolue Précieux a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök férfiak és nők számára készült keleties illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. Az egzotikus, titokzatos és érzéki Roja Parfums Aoud Absolue Précieux parfüm megalkotását a hagyományos közel-keleti füstölő ihlette.

A sasfának is nevezett aquilaria maloocensis vagy agarfa (arabul oud, aoud vagy oudh) gyantás aromájú elragadó alapanyag, és a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban fenséges alapanyagot, melyet gyakran az „istenek fájaként“ emlegetnek, Roja Dove a Bakhoor füstölő aromájának hű megjelenítéseként dolgozta fel. "Beleszerettem Közel-Kelet illatába, amikor ott dolgoztam. Abba, ahogyan az aoud illatok felszívódnak, majd terjednek a Bakhoor aromájában. Az volt a legnagyobb bók, amit valaha kaptam, amikor a közel-keleti hölgyek megkérdezték tőlem: "Honnan ismeri az illatunkat?" - meséli.

A Roja Parfums Aoud Absolue Précieux így a ritka és értékes agarfát egy keleties-fűszeres kompozícióba ágyazva jeleníti meg, melyben jelentős szerepet játszik a rózsa. Az Aoud Absolue Précieux parfüm fejillatában citrom, bergamott és verbéna akkordok bontakoznak ki, virágos szívében százszirmú rózsa, grasse jázmin, ylang-ylang és geránium illata terjeng, míg alapillatát rebarbara, fahéj, szerecsendió, sáfrány, pacsuli, vanília, bőr, ámbra, pézsma, valamint kasmírfa, cédrusfa, szantálfa és agarfa jegyek alkotják. Az agarfát lenyűgözően borítja be a jázminnal és ylang ylang-gal hangsúlyozott rózsa. A kompozíciót muskátli, citromverbéna és bergamott üdíti fel, a rebarbara szokatlan akkordja pedig meglepő fordulatot visz bele, és mindezt ritka fák és fűszerek melegítik át. Az alapillat lágyságát és érzékiségét ámbra, vanília, pézsma és bőr teszi teljessé.

A domináns aoud karakter rózsás és fás jegyekkel és az üde, mégis melengető pikantéria érintésével van mesterien átszőve, ezzel gazdag és nemes, üde, édesen pikáns és rendkívül érzéki ez a gazdag aroma. Hunyja be a szemét és engedje, hogy a Roja Parfums Aoud Absolue Précieux parfüm a hagyományos füstölők aromájával magával vigye a Közel-Keletre. Roja Dove ismét megmutatta, milyen hihetetlenül mesteri módon bánik az illatokkal, és milyen hatásos vonzerővel tudja felruházni a parfümjeit.

A Roja Parfums Aoud Absolue Précieux csomagolása pompás. Az Aoud Absolue Précieux üvegcséje Roja Parfums többi illatához hasonlóan Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Aoud Absolue Précieux üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző megjelenésű dobozba csomagolták.

A Roja Parfums Aoud Absolue Précieux parfüm egész évben nappal és este is viselhető, ám legjobban a hűvösebb hónapok estéin érvényesül. Ez az elragadó parfüm nemcsak a rózsás aoud illatok szerelmeseinek szívébe lopja be magát örökre, de azokéba is, akik csúcsminőségű keleties parfümöt keresnek. Az Aoud Absolue Précieux parfüm viselőjét érzéki keleties aromával borítja be és garantálja a környezetéből áradó csodálattal teli figyelmet. Csúcsminőségének és a minden tekintetben szokatlan luxusnak, valamint részleteinek köszönhetően a Roja Parfums Aoud Absolue Précieux parfüm tökéletes ajándék annak, aki valóban csak a legjobbat kívánja.

Roja Parfums Aoud Absolue Précieux - a hagyományos keleti Bakhoor füstölő illata, mesterien megformált érzéki aoud parfümben.

Összetétel

Fej
bergamott, citrom, citromverbéna
Szív
gólyaorr, jázmin, rózsa, ylang-ylang
Alap
agarfa, ámbra, bőr, cédrus, fahéj, kasmírfa, pacsuli, pézsma, rebarbara, sáfrány, szantálfa, szerecsendió, vanília
Az illat fajtája
továbbiak

Értékelés Roja Parfums Aoud Absolue Précieux

Új értékelés hozzáadása

Ezt a terméket eddig senki nem értékelte, legyen Ön az első!