Roja ParfumsAmber Aoud

Roja Parfums Amber Aoud
Roja Parfums Amber Aoud
100 ml

Kód: ROJ0283 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Roja Parfums Amber Aoud
Összetétel

Az Amber Aoud a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök férfiak és nők számára készült keleties illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája, szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A fényűző, titokzatosan érzéki Roja Parfums Amber Aoud parfüm a keleties illat nemes, egyben érzéki megfogalmazása.

A sasfának is nevezett aquilaria maloocensis vagy agarfa (arabul oud, aoud vagy oudh) gyantás aromájú elragadó alapanyag, és a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban fenséges alkotóelemet, melyet gyakran az "istenek fájaként" emlegetnek, Roja Dove a parfümkészítésben évezredeken át alkalmazott további közel-keleti összetevőkkel társította, aminek eredményeként egy pompával, elbűvölő titokzatossággal és érzékiséggel teli illat született.

A Roja Parfums Amber Aoud az értékes gyanták és egzotikus agarfa párosítása egy keleties, gazdag, nemes, édes, pikáns és melengető kompozícióban. Az Amber Aoud parfüm fejillata citrom, lime és bergamott akkordjaival bontakozik ki. Virágos szívében százlevelű rózsa, grasse jázmin, ylang-ylang és füge illata terjeng, alapját agarfa, ámbra, benzoin, (kissé bőrszerű) nyírfa, tölgymoha, íriszgyökér, pacsuli, pézsma, szantálfa, fahéj és sáfrány jegyek alkotják. Fejjegyei lenyűgözően köszöntik egymást az érzéki virágos szívvel, alapját, melyben megmutatkoznak a létező legdrágább alapanyagok képviselői, fűszeres akkordok melengetik, gazdagságát a zamatos fügék pedig még tovább hangsúlyozzák. A szantálfa és agarfa erős párosát benzoin, ámbra, írisz és pézsma igyekszik lágyítani.

A domináns fás és aoud jegyeket melengetően pikáns virágok és citrusok szövik át mesterien keleties-fűszeres kompozícióban, ezzel semmivel össze nem téveszthető gazdag aromát alkotva. Roja Dove Amber Aoud parfümjei és tökéletes mestermű sorozatai bizonyítják, hogy a választékosság, pompa és a titokzatos érzékiség egymással teljes összhangban is felléphetnek az illatban.

Csomagolása is fényűző. Az Amber Aoud üvegcséje, a Roja Parfums valamennyi illatához hasonlóan Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Amber Aoud üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző megjelenésű dobozba csomagolták.

A Roja Parfums Amber Aoud parfüm elsősorban a hűvösebb hónapok esti viselete. Jellegzetes aoud megjelenésével örökre belopja magát a keleties illatok szerelmeseinek szívébe, és azokéba is, akik a parfümben az érzékiség eredeti megfogalmazását keresik. Az Amber Aoud viselőjét a pompa ellenállhatatlan érintésével ruházza fel, és garantálja a környezetéből felé áradó csodálattal teli figyelmet. Csúcsminőségének és a minden tekintetben szokatlan luxusnak, valamint részleteinek köszönhetően a Roja Parfums Amber Aoud tökéletes ajándék annak, aki valóban csak a legjobbat kívánja.

A Roja Parfums Amber Aoud különleges, még intenzívebb és gazdagabb illatú "Absolue Précieux" koncentrációban, valamint "Crystal", vagyis a parfüm kristálytiszta folyadék változatában is beszerezhető.

A Roja Parfums Amber Aoud Távol-Kelet legjava egy pompás és titokzatosan érzéki luxusparfümben.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, limett, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, füge, rózsa, ylang-ylang
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
nyír, ámbra, orrisz gyökér, pézsma, cibet, pacsuli, sáfrány, tölgymoha, szantálfa, fahéj, agarfa
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Értékelés Roja Parfums Amber Aoud