Roja Parfums Amber Aoud Crystal parfüm unisex

 • Roja Parfums Amber Aoud Crystal parfüm unisex
 • Roja Parfums Amber Aoud Crystal parfüm unisex 1
 • Roja Parfums Amber Aoud Crystal parfüm unisex 2
 • Roja Parfums Amber Aoud Crystal parfüm unisex 3
 • Roja Parfums Amber Aoud Crystal parfüm unisex 4
   více

  1 termék méret 191 000 Ft

  A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

  Roja Parfums Amber Aoud Crystal változatok

  • Roja Parfums Amber Aoud Crystal parfüm unisex 100 ml parfüm unisex 100 ml  

   Több mint 5 db raktáron a központi raktárban

   Kód: ROJ0282

   191 000 Ft

  Fel

  Parfüm leírása Roja Parfums Amber Aoud Crystal

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Összetétel

  Fej

  citrom, limett, bergamott

  Szív

  ylang-ylang, jázmin, rózsa, füge

  Alap

  sáfrány, nyír, cibet, orrisz gyökérorrisz gyökérorrisz gyökér, ámbra, agarfa, pacsuli, pézsma, szantálfa, tölgymoha, fahéj

  Az Amber Aoud Crystal a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök férfiak és nők számára készült keleties illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája, szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A fényűző, titokzatosan érzéki Roja Parfums Amber Aoud Crystal parfüm a keleties illat nemes, egyben érzéki megfogalmazása.

  A sasfának is nevezett aquilaria maloocensis vagy agarfa (arabul oud, aoud vagy oudh) gyantás aromájú elragadó alapanyag, és a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban fenséges alkotóelemet, melyet gyakran az "istenek fájaként" emlegetnek, Roja Dove a parfümkészítésben évezredeken át alkalmazott további közel-keleti összetevőkkel társította, aminek eredményeként egy pompával, elbűvölő titokzatossággal és érzékiséggel teli illat született.

  A Roja Parfums Amber Aoud Crystal tehát az értékes gyanták és egzotikus agarfa párosítása egy keleties, gazdag és nemes, édes, pikáns és melengető kompozícióban. Az Amber Aoud Crystal parfüm fejillata citrom, lime és bergamott akkordjaival bontakozik ki. Virágos szívében százlevelű rózsa, grasse jázmin, ylang-ylang és füge illata terjeng, alapját agarfa, ámbra, benzoin, (kissé bőrszerű) nyírfa, tölgymoha, íriszgyökér, pacsuli, pézsma, szantálfa, fahéj és sáfrány jegyek alkotják. Fejjegyei lenyűgözően köszöntik egymást az érzéki virágos szívvel, alapját, melyben megmutatkoznak a létező legdrágább alapanyagok képviselői, fűszeres akkordok melengetik, gazdagságát a zamatos fügék pedig még tovább hangsúlyozzák. A szantálfa és agarfa erős párosát benzoin, ámbra, írisz és pézsma igyekszik lágyítani.

  A domináns fás és aoud jegyeket melengetően pikáns virágok és citrusok szövik át mesterien keleties-fűszeres kompozícióban, ezzel semmivel össze nem téveszthető gazdag aromát alkotva. Roja Dove Amber Aoud Crystal parfümjei és tökéletes mestermű sorozatai bizonyítják, hogy a választékosság, pompa és a titokzatos érzékiség egymással teljes összhangban is felléphetnek az illatban.

  Csomagolása is fényűző. Az Amber Aoud Crystal üvegcséje a Roja Parfums valamennyi illatához hasonlóan Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Amber Aoud Crystal üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző megjelenésű dobozba csomagolták.

  A Roja Parfums Amber Aoud Crystal parfüm elsősorban a hűvösebb hónapok esti viselete. Jellegzetes aoud megjelenésével örökre belopja magát a keleties illatok szerelmeseinek szívébe, és azokéba is, akik a parfümben az érzékiség eredeti megfogalmazását keresik. Az Amber Aoud Crystal viselőjét a pompa ellenállhatatlan érintésével ruházza fel és garantálja a környezetéből felé áradó csodálattal teli figyelmet. Csúcsminőségének és a minden tekintetben szokatlan luxusnak, valamint részleteinek köszönhetően a Roja Parfums Amber Aoud Crystal tökéletes ajándék annak, aki valóban csak a legjobbat kívánja.

  A Roja Parfums Amber Aoud Crystal Távol-Kelet legjava egy pompás és titokzatosan érzéki luxusparfümben.

  Fel

  Értékelés Roja Parfums Amber Aoud Crystal

  Mit gondol Ön a Roja Parfums Amber Aoud Crystal termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb  TOP niche perfumes for Autumn 2017Limited niche offer 2017