Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux parfüm unisex

Márka: Roja Parfums

1 termék méret 302 300 Ft

Csomagküldő – átvevőhelyMár holnap (Szerda 2017.04.26.)
TransoflexMár holnap (Szerda 2017.04.26.)

A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux változatok

  • Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux parfüm unisex 30 ml parfüm unisex 30 ml 

    1 db raktáron a központi raktárban

    Kód: ROJ0281

    302 300 Ft

Fel

Parfüm leírása Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux

Értékelés

Az üveg kinézete

Illat intenzitás

Intenzitás

A teljes hatás

Összetétel

Fej

citrom, limett, bergamott

Szív

rózsa de mai, ylang-ylang, jázmin, füge

Alap

sáfrány, nyír, fahéj, benzoin, írisz gyökér, ámbra, agarfa, pacsuli, pézsma, szantálfa, tölgymoha

Az Amber Aoud Absolue Précieux a brit Roja Parfums márkájú niche parfümök férfiak és nők számára készült keleties illata. A Roja Parfums márka 2007 óta kínálja vevőinek a modern idők parfümériáiban a luxus és kifinomultság teljesen új értelmezését. Mögötte a valaha létező legünnepeltebb illatmesterek egyike áll, akinek nevét is büszkén viseli. Roja Dove híres arról, hogy kizárólag a világon fellelhető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, hihetetlenül aprólékosan ügyel a részletekre, filozófiája, szerint pedig csak a legjobbal elégedhetünk meg. A fényűző, titokzatosan érzéki Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux parfüm a keleties illat nemes, egyben érzéki megfogalmazása.

A sasfának is nevezett aquilaria maloocensis vagy agarfa (arabul oud, aoud vagy oudh) gyantás aromájú elragadó alapanyag, és a legdrágább fa a világon, amelyet évszázadokon keresztül tömjén és (főleg arab) parfümök készítéséhez használtak. Ezt a valóban fenséges alkotóelemet, melyet gyakran az "istenek fájaként" emlegetnek, Roja Dove a parfümkészítésben évezredeken át alkalmazott további közel-keleti összetevőkkel társította, aminek eredményeként egy pompával, elbűvölő titokzatossággal és érzékiséggel teli illat született.

A Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux tehát az értékes gyanták és az egzotikus agarfa párosítása egy keleties, gazdag és nemes, édesen pikáns és melengető kompozícióban. Az Amber Aoud Absolue Précieux parfüm fejillata citrom, lime és bergamott akkordjaival bontakozik ki. Virágos szívében százlevelű rózsa, grasse jázmin, ylang-ylang és füge illata terjeng, alapját agarfa, ámbra, benzoin, (kissé bőrszerű) nyír, tölgymoha, íriszgyökér, pacsuli, pézsma, szantálfa, fahéj és sáfrány jegyek alkotják. Fejjegyei lenyűgözően köszöntik egymást az érzéki virágos szívvel, alapját, melyben megmutatkoznak a létező legdrágább alapanyagok képviselői, fűszeres akkordok melengetik, gazdagságát pedig a zamatos fügék még tovább hangsúlyozzák. A szantálfa és agarfa erős párosát benzoin, ámbra, írisz és pézsma igyekszik lágyítani.

A domináns fás és aoud jegyeket melengetően pikáns virágok és citrusok szövik át mesterien keleties-fűszeres kompozícióban, ezzel semmivel össze nem téveszthető gazdag aromát alkotva. Roja Dove Amber Aoud Absolue Précieux parfümjei és tökéletes mestermű sorozatai bizonyítják, hogy a választékosság, pompa és a titokzatos érzékiség egymással teljes összhangban is felléphetnek az illatban.

Csomagolása is fényűző. Az Amber Aoud Absolue Précieux üvegcséje a Roja Parfums valamennyi illatához hasonlóan Franciaországban készített mesteri kézműves alkotás, a létező legtisztább üvegből. Arany címkéjét Angliában kézzel nyomták az üvegre, gyönyörűen díszített zárókupakja, a Roja Parfums szimbóluma pedig Swarovski kristályokkal lett - szintén kézzel - kirakva. A Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux üvegcséjét csodálatosan szép, fényűző megjelenésű dobozba csomagolták.

A Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux parfüm elsősorban a hűvösebb hónapok estélyi viselete. Jellegzetes aoud megjelenésével örökre belopja magát a keleties illatok szerelmeseinek szívébe, és azokéba is, akik a parfümben az érzékiség eredeti megfogalmazását keresik. Az Amber Aoud Absolue Précieux viselőjét a luxus ellenállhatatlan érintésével ruházza fel és garantálja a környezetéből felé áradó csodálattal teli figyelmet. Csúcsminőségének és a minden tekintetben szokatlan luxusnak, valamint részleteinek köszönhetően a Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux parfüm tökéletes ajándék annak, aki valóban csak a legjobbat kívánja.

A Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux Távol-Kelet legjava egy pompás és titokzatosan érzéki luxusparfümben.

Fel

Értékelés Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux

Mit gondol Ön a Roja Parfums Amber Aoud Absolue Précieux termékről?

A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


Értékelés *

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb

1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobbsummer niche 2017niche sale