Rochas Rochas Man Eau de Toilette uraknak

6×
Rochas Rochas Man Eau de Toilette uraknak
Rochas Rochas Man Eau de Toilette uraknak
100 ml
12 580Ft

12 580Ft / 100 ml, áfával
Kód: ROS0037 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon parfümöket legalább 19 400 Ft értékben, és megajándékozzuk egy szépség kiegészítőket tartalmazó praktikus készlettel.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 03. 10.
Személyes átvétel
szerda 2021. 03. 10.

Rochas Rochas Man parfüm leírása
Összetétel

Szálljon be az érzékeket provokáló kontrasztok játékába. A levendula és a kávé két olyan illatösszetevő, amely az illatspektrum két ellentétes oldalán áll. Mégis ez a két szokatlan alkotóelem társul a Rochas Rochas Man Eau de Toilette parfümben. Az haute parfümkészítés világában ez a legelső, gurmand illatjegyeket tartalmazó, hagyományos férfi parfüm.

  • fás-fűszeres, gurmand illat keleties elemekkel
  • Maurice Roucel parfümőr készítette 1999-ben
  • az üvegcse ikonikus designjából is az illat modernsége és kreativitása tükröződik

Az illat összetétele
A teljes kompozíció a levendula zöld és citrusos esszenciák könnyedségével kiegészülő, meghatározó aromájával bontakozik ki. A központi illatjegyekkel egy másik kulcsfontosságú összetevő, a mokka kávé intenzív aromája is bontakozni kezd. A szívillatban mindezt melengető ámbra, édeskés vanília és elbűvölő jázmin kíséri. Végül pedig mindezt áthatja a szantálfa és cédrusfa lágysága. Élvezze a Rochas Rochas Man parfüm egyedülálló finomságát egészen az utolsó belégzésig.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, levendula, zöld tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
mokka, borostyán, vanília, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, szantálfa
Az illat fajtája
fűszeres, fás

Rochas a márkáról

Rochas parfümök|Rochas - Az 1925 - ben Marcel Rochas által megalapított divatház elsőként tervezett 2/3 - os kabátokat és zsebes szoknyákat. De Rochas főleg a Femme parfümjével vált híressé, melyet fekete szegéllyel ellátott rózsaszín dobozba csomagoltak. Az ő híres parfümje 35 évvel Rochas halála után 1990 - ben ismét forgalomba került. A Rochas márkát manapság olyan hírességek keresik, mint Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Jennifer Lopez, Rachel Weisz vagy Sarah Jessica Parker.

Értékelés Rochas Rochas Man6