RochasMoustache Eau de Toilette uraknak

Rochas Moustache Eau de Toilette uraknak
Rochas Moustache Eau de Toilette uraknak
125 ml
17 690Ft

14 152,00Ft / 100 ml, áfával
15% a notino kóddal
Másolja be a kódot a kosárnál
Nem érvényesíthető a kedvezményben vagy kiárusításban lévő termékekre.
Kód: ROS01008 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Adja meg a notino kódot a kosarában, és 15% kedvezményben részesül a parfümök és parfümszettek árából. A kedvezmény nem érvényes a már akciós és kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 26.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 26.

Leírás Rochas Moustache
Összetétel

Legyen igazi úriember, amilyenek a múlt század negyvenes éveiben voltak a férfiak! A férfi Rochas Moustache Eau de Toilette illatát még 1949-ben alkották meg, de ma is bárki büszkén viselheti. Öltözzön önbizalomba és stílusba, amik ebben az ikonikus illatban rejlenek!

  • aromás illat
  • azoknak a férfiaknak, akik magabiztosnak akarják érezni magukat
  • nappali használatra ajánljuk

Az illat összetétele
A kompozíciót a bergamott és a citrom alkotta citrusos páros nyitja meg. A friss kettőst nagy mennyiségű virág követi, élen az aromás levendulával, a vonzó nerolival és karakteres ibolyával. Az illatot a pacsuli földes aromája zárja le, amely a pézsma melengető jegyeivel fonódik össze.

Az illat története
A Rochas Moustache illatát még 1949-ben alkották meg, de jegyeit ma is élvezheti – annyi év után. A stílusos üvegcse is az Eau de Toilette bemutatásának évére emlékeztet.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, citrom
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya, levendula, keserűnarancs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, pacsuli
Az illat fajtája
aromás

Rochas a márkáról

Rochas parfümök|Rochas - Az 1925 - ben Marcel Rochas által megalapított divatház elsőként tervezett 2/3 - os kabátokat és zsebes szoknyákat. De Rochas főleg a Femme parfümjével vált híressé, melyet fekete szegéllyel ellátott rózsaszín dobozba csomagoltak. Az ő híres parfümje 35 évvel Rochas halála után 1990 - ben ismét forgalomba került. A Rochas márkát manapság olyan hírességek keresik, mint Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Jennifer Lopez, Rachel Weisz vagy Sarah Jessica Parker.

Értékelés Rochas Moustache