Rochas Mademoiselle Rochas Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Rochas Mademoiselle Rochas Eau de Parfum hölgyeknek
Rochas Mademoiselle Rochas Eau de Parfum hölgyeknek
90 ml
15 300Ft

17 000Ft / 100 ml, áfával
Kód: ROS0389 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap csütörtök 2021. 01. 28.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 01. 28.

Rochas Mademoiselle Rochas parfüm leírása
Összetétel

Milyen könnyű lenne hozzászokni a „mademoiselle“ megszólításhoz! Azonban létezik más módja is annak, hogy érzékeit a párizsi eleganciával örvendeztesse meg. A Rochas Mademoiselle Rochas női eau de parfum játékos merészséget és igazi francia eleganciát rejt. Sugárzóan örömteli energiája nemcsak Önt, de a környezetét is elbűvöli.

  • édes, virágos aroma
  • kötetlen, fiatal nőknek
  • tavaszi hónapokra ideális választás

Az illat összetétele
A fekete ribizli izgalmas esszenciája már rögtön az eau de parfum nyitányában provokatív hangulatot teremt, ezután ellenállhatatlan kandírozott almával bontakozik ki. Az egyiptomi jázmin és rózsa esszenciája alkotta szívillatát virágos intenzitás jellemzi. Alapja a szantálfa és a pézsma melengető akkordjaira épül, az illatkompozíciót pedig különleges ámbra koronázza meg.

Az illat története
A Madame Rochas eau de parfum megalkotását azok a fiatal párizsi nők ihlették, akiknek van stílusuk. Ez az elbűvölő parfüm 2017 tavaszán jelent meg a piacon és finoman követi az 1960-as Madame Rochas klasszikus változatot.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli, kandírozott alma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
egyiptomi jázmin, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa, pézsma, ámbra
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos

Rochas a márkáról

Rochas parfümök|Rochas - Az 1925 - ben Marcel Rochas által megalapított divatház elsőként tervezett 2/3 - os kabátokat és zsebes szoknyákat. De Rochas főleg a Femme parfümjével vált híressé, melyet fekete szegéllyel ellátott rózsaszín dobozba csomagoltak. Az ő híres parfümje 35 évvel Rochas halála után 1990 - ben ismét forgalomba került. A Rochas márkát manapság olyan hírességek keresik, mint Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Jennifer Lopez, Rachel Weisz vagy Sarah Jessica Parker.

Értékelés Rochas Mademoiselle Rochas1