Roberto CavalliParadiso Eau de Parfum hölgyeknek

24×
Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum hölgyeknek
Roberto Cavalli Paradiso Eau de Parfum hölgyeknek
30 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: ROC0337

Fedezze fel álmai búvóhelyét, amely a titokzatos kert mögött rejtőzik! A Roberto Cavalli Paradiso női Eau de Parfum egy képzeletbeli kulcs, amely egy ékszerdobozhoz hasonló villa ajtaját nyitja a Földközi-tenger partján.

  • fás-virágos illat citrusos aláfestéssel
  • az életet szerető, elegáns nőknek
  • nappali viselet, főleg meleg időjáráshoz

Az illat összetétele
A tökéletes nyári női parfüm első illatolásakor az egzotikus bergamott és az édes mandarin üdesége önti el az érzékeket. Utánuk a jázmin gyengéd, virágos jegyei is felszabadulnak, amelyek könnyen az ön új függőségévé válhatnak. A Roberto Cavalli Paradiso már-már hipnotikus hatásáról a napsütötte Eau de Parfum fás lecsengése gondoskodik.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrusok, mandarin, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
babér, fenyő, ciprus
Az illat fajtája
virágos, fás

Minden Roberto Cavalli parfüm magán viseli alkotója nem hétköznapi, egyedi varázsát. Ez az olasz divattervező a 70-es években olyan különleges textilnyomtatási technikát fedezett fel, ami ráirányította a divatvilág figyelmét. Ez a technológia lehetővé tette az anyagokkal és a dizájnnal való kísérletezést, és azt is, hogy saját butikot nyisson Saint-Tropezben. Állat- és egzotikus motívumokkal készült, szexi divatkollekciói, valamint jellegzetes farmerjei hamarosan ikonikussá váltak. Brigitte Bardot is az ő ruháit viselte.

A Cavalli provokatív stílusát hűen tükröző, első Roberto Cavalli Eau de Parfum 2002-ben jelent meg. Ezt a nőket világszerte elbűvölő, fás alapon nyugvó, virágos illat a Just Cavalli Eau de Toilette követte. Napjainkban az olasz luxust és extravagánsságot 40 különböző női és férfi parfümben és illatos kiegészítőben, köztük a Roberto Cavalli borotválkozás utáni arcvízben élvezhetjük.