Roberto Cavalli Nero Assoluto Eau de Parfum hölgyeknek

9×
Roberto Cavalli Nero Assoluto Eau de Parfum hölgyeknek
Roberto Cavalli Nero Assoluto Eau de Parfum hölgyeknek
Spóroljon
30 900Ft

Spóroljon 39%
75 ml
18 770Ft

25 026,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: ROC0172 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 07. 27.
Személyes átvétel
kedd 2021. 07. 27.

Leírás Roberto Cavalli Nero Assoluto
Összetétel

Elegáns és kifinomult, akárcsak viselője. Roberto Cavalli Nero Assoluto ideális választás esti viseletre. A legnépszerűbb Cavalli parfümök ötvözésével hozták létre. Különleges és titokzatos. Keleti tónusok és egzotikus összetevők képzik az Assoluto eau de parfümöt különlegessé. Ha olyan parfümöt keres, amit nem győznek majd dicsérni környezetében, akkor megtalálta.

  • esti viseletre, és különleges alkalmakra
  • orientális-virágos illat
  • érzéki nőknek

Illat összetétele:
Kezdettől fogva elvarázsolja a friss citrusfélék és a magával ragadó orchideák kombinációja. Ezeket az akkordokat, az egzotikus vanília egészíti ki, amelynek köszönhetően az illat ellenállhatatlanul édeskés. A kompozíció alapját a fás tónusok képzik, amelyek növelik az illat rejtélyét és csábító hatását. Egyszerű, mégis felejthetetlen illatkompozíció.

Illat története:
A Nero Assoluto intenzív változata a Roberto Cavalli illatoknak. Titokzatos, letisztult illat kompozíció amely rögtön magával ragadja. Luxusos flakonja fekete, apró arany részletekkel és díszítésekkel. Az illat 2013-ban jelent meg először és a Roberto Cavalli parfümház illatszergyárosa, Louise Turner alkotta.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
citrusok, orchidea
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
vanília
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fa
Az illat fajtája
orientális, virágos

Roberto Cavalli a márkáról

Minden Roberto Cavalli parfüm magán viseli alkotója nem hétköznapi, egyedi varázsát. Ez az olasz divattervező a 70-es években olyan különleges textilnyomtatási technikát fedezett fel, ami ráirányította a divatvilág figyelmét. Ez a technológia lehetővé tette az anyagokkal és a dizájnnal való kísérletezést, és azt is, hogy saját butikot nyisson Saint-Tropezben. Állat- és egzotikus motívumokkal készült, szexi divatkollekciói, valamint jellegzetes farmerjei hamarosan ikonikussá váltak. Brigitte Bardot is az ő ruháit viselte.

A Cavalli provokatív stílusát hűen tükröző, első Roberto Cavalli Eau de Parfum 2002-ben jelent meg. Ezt a nőket világszerte elbűvölő, fás alapon nyugvó, virágos illat a Just Cavalli Eau de Toilette követte. Napjainkban az olasz luxust és extravagánsságot 40 különböző női és férfi parfümben és illatos kiegészítőben, köztük a Roberto Cavalli borotválkozás utáni arcvízben élvezhetjük.

Értékelés Roberto Cavalli Nero Assoluto8