Roberto Cavalli Just Cavallieau de toilette hölgyeknek

5×
Roberto Cavalli Just Cavalli eau de toilette hölgyeknek
Roberto Cavalli Just Cavalli eau de toilette hölgyeknek
Spóroljon
24 400Ft

Spóroljon 55%
75 ml
10 950Ft

Kód: ROC0074 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap szerda 2020. 07. 15.
Személyes átvétel
már holnap szerda 2020. 07. 15.

Roberto Cavalli Just Cavalli parfüm leírása
Összetétel

Élvezze mindent feledve a csábítás játékát, amely a nagyvárosi dzsungelben folyik, Ön pedig bátor vadász benne. A Roberto Cavalli Just Cavalli eau de toilette hölgyeknek a provokatív csáberő és szexepil megtestesülése, aminek köszönhetően senki nem fog tudni Önnek ellenállni.

  • érzéki, virágos illat
  • féktelen és szabadgondolkodású nőknek
  • nappali viselet, de különleges alkalmakhoz is illik

Az illat összetétele
A fejillatban elbódítja Önt a neroli káprázatosan egzotikus illata, amelyet hamarosan a tahiti gardénia rendkívül nőies, de nem kevésbé vonzó aromája tesz teljessé. A kompozíciót az alapillat melengető, fás jegyei festik alá, amelyeket hosszú órákon át érezhet még a bőrén.

Az illat története
Az olasz Roberto Cavalli márka egyenlő a luxussal, a drágakövekkel, a fényűzéssel és az állatmintákkal. Ezeket az értékeket zárja magába a 2013-as Just Cavalli fenségesen csábító illata is, amelynek Georgia May Jagger modell az arca.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserűnarancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
tiaré virág
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
palisander
Az illat fajtája
virágos

Roberto Cavalli a márkáról

Minden Roberto Cavalli parfüm magán viseli alkotója nem hétköznapi, egyedi varázsát. Ez az olasz divattervező a 70-es években olyan különleges textilnyomtatási technikát fedezett fel, ami ráirányította a divatvilág figyelmét. Ez a technológia lehetővé tette az anyagokkal és a dizájnnal való kísérletezést, és azt is, hogy saját butikot nyisson Saint-Tropezben. Állat- és egzotikus motívumokkal készült, szexi divatkollekciói, valamint jellegzetes farmerjei hamarosan ikonikussá váltak. Brigitte Bardot is az ő ruháit viselte.

A Cavalli provokatív stílusát hűen tükröző, első Roberto Cavalli Eau de Parfum 2002-ben jelent meg. Ezt a nőket világszerte elbűvölő, fás alapon nyugvó, virágos illat a Just Cavalli Eau de Toilette követte. Napjainkban az olasz luxust és extravagánsságot 40 különböző női és férfi parfümben és illatos kiegészítőben, köztük a Roberto Cavalli borotválkozás utáni arcvízben élvezhetjük.

Értékelés Roberto Cavalli Just Cavalli