Robert PiguetV. Intense Eau de Parfum hölgyeknek

1×
Robert Piguet V. Intense Eau de Parfum hölgyeknek
Robert Piguet V. Intense Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: ROP0938

Ne takargassa a szenvedélyességét. A női Robert Piguet V. Intense eau de parfum izgalommal, vágyakozással és kihívással van teli, érzékiségre hangolja Önt és a környezetét is.

  • keleties illat
  • virágos illat
  • minden nő érzékiségét kiemeli
  • melengető illat, ideális a hideg időkben
  • különleges alkalmakra való illat

Összetétel

összetétel
tonkabab, sáfrány, szantálfa, rózsa, szilva
Az illat fajtája
orientális, virágos

A Robert Piguet francia parfümök eleganciát és egyediséget kínálnak, csakúgy, mint az azonos nevű műhelyekből származó, divatos ruhák. Bár a Robert Piguet női és férfi parfümök inkább a bevált hagyományokhoz igazodnak, tartalmaznak modern összetevőket is, melyek számos meglepetést tudnak okozni! Hagyja, hogy a Robert Piguet, illatokban rejlő valódi, összetéveszthetetlen francia báj és a  luxus aromája magával ragadja!

Az első Robert Piguet luxusparfümök 1944-ben jelentek meg a piacon. A Bandit bőr jellegű, chypre illatokró szólt, amelyek magát Marlene Dietrich-et is megérintették. Egy évvel később mutatták be az egyedülálló Visa illatot, melynek megalkotásában Jean Charles is részt vett. Az 1947-ben létrehozott varázslatos Fracas tubarózsa-illatot pedig Madonna kedvelte meg. Próbálja ki a különleges Robert Piguet parfümöket, s lehet hogy azok lesznek az Ön kedvencei is!