Robert Piguet Bandit Eau de Parfum hölgyeknek

3×
Robert Piguet Bandit Eau de Parfum hölgyeknek
Robert Piguet Bandit Eau de Parfum hölgyeknek
100 ml

Kód: ROP0859 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Robert Piguet Bandit
Összetétel

Ne takargassa a szenvedélyességét. A női Robert Piguet Bandit eau de parfum izgalommal, vágyakozással és kihívással van teli, érzékiségre hangolja Önt és a környezetét is.

  • chypre illat
  • bőrös illat
  • a kihívásoktól nem félő, kötetlen nőknek
  • mindennapos viseletre alkalmas illat
  • luxus illat igényesek számára

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
aldehidek, narancs, galbanum, gardénia, üröm, ylang-ylang, bergamott, keserűnarancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, jázmin, szegfű, ibolya, tubarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, pacsuli, kókusz, pézsma, cibet, mirha, vetiverfű, bőr
Az illat fajtája
virágos, chypre

Robert Piguet a márkáról

A Robert Piguet francia parfümök eleganciát és egyediséget kínálnak, csakúgy, mint az azonos nevű műhelyekből származó, divatos ruhák. Bár a Robert Piguet női és férfi parfümök inkább a bevált hagyományokhoz igazodnak, tartalmaznak modern összetevőket is, melyek számos meglepetést tudnak okozni! Hagyja, hogy a Robert Piguet, illatokban rejlő valódi, összetéveszthetetlen francia báj és a  luxus aromája magával ragadja!

Az első Robert Piguet luxusparfümök 1944-ben jelentek meg a piacon. A Bandit bőr jellegű, chypre illatokró szólt, amelyek magát Marlene Dietrich-et is megérintették. Egy évvel később mutatták be az egyedülálló Visa illatot, melynek megalkotásában Jean Charles is részt vett. Az 1947-ben létrehozott varázslatos Fracas tubarózsa-illatot pedig Madonna kedvelte meg. Próbálja ki a különleges Robert Piguet parfümöket, s lehet hogy azok lesznek az Ön kedvencei is!

Értékelés Robert Piguet Bandit3