Ugrás a fő tartalomhoz

Rituals

Rituals

Tegye az átlagos, hétköznapi tevékenységeket és rutinokat is elbűvölő, meghitt szertartásokká! A holland Rituals márka olyan kozmetikumokat és parfümöket alkotott, amelyek az örömteli pillanatok megéléséből származó boldogságot és elégedettséget idézik meg.

 

Minden Rituals termék valódi keleti rituálékból merít – a japán cseresznyevirág-ünneptől a hammam gőzfürdők kezeléseiig.
Raymond Cloosterman 2000-ben alapította meg a Ritualst – a márka a kezdetek óta segít szünetet tartani, és örömteli, kellemes percekké varázsolni a megszokott rutint. Cloosterman víziója, hogy minőségi termékeket gyártson, amelyek a testet és a lelket is gazdagítják: test- és arcápoló kozmetikumokat, illatgyertyákat és -pálcákat, parfümöket és háztartási cikkeket. Mindegyik készítmény természetes alapú, tehát csak minimális mennyiségű tartósítószert és stabilizátort tartalmaz minősége megőrzése érdekében. Nagy részüket vegánok is használhatják.
Fedezze fel Ön is a Rituals kozmetikumokat, illatgyertyákat, illatpálcákat és parfümöket. Élvezze az illatokat, amelyek lágyan simogatják az érzékeket, és lehetővé teszik a pillanat megélését. A Ritual Of Sakura, Ritual Of Ayurveda és Ritual of Mehr termékcsaládok az autentikus keleti szertartások hangulatát teremtik meg. Ha lakásában vagy autójában is szeretné megidézni a Rituals márka otthonos légkörét, a Rituals autóillatosítók, gyertyák vagy diffúzorok tökéletes választást jelentenek. A rendszeres kozmetikai rutint pedig kellemes szertartássá teszi egy Rituals tusfürdő vagy Rituals kézkrém.

teljes szöveg szöveg elrejtése