Rimmel Lasting Finish 25H Breathabletartós korrektor

Rimmel Lasting Finish 25H Breathable tartós korrektor
Rimmel Lasting Finish 25H Breathable tartós korrektor
árnyalat 001 Light Ivory 7 ml

Kód: RIM02142 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Rimmel Lasting Finish 25H Breathable termékleírás
Tulajdonságok

A Rimmel Lasting Finish Breathable tartós korrektorral már nem kell félnie semmilyen hibától vagy az arcán megjelenő kellemetlen reggeli meglepetéstől. Ez a készítmény minden hibát tökéletesen elfed, valamint gondoskodik arról, hogy a megjelenése egész nap tökéletes legyen.

Tulajdonságai:

  • az arcbőr összes hibáját, a szem alatti karikákat és a piros foltokat is elfedi
  • könnyű a textúrája, közepes fedést ad és hagyja az arcbőrt lélegezni
  • nem folyik be a ráncokba és egész nap hibátlanul megmarad az arcon
  • szivacsos applikátor segítségével könnyen felhordható és szétkenhető

Alkalmazása:
Hordja fel az arcának azokra a helyeire, amiket szeretne elfedni, majd gyengéden paskolja a bőrbe. Szükség esetén ismételje meg nap közben is a műveletet.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Hatás
hosszantartó, korrekciós

Rimmel a márkáról

A Rimmel márkát 1834 -ben alapította Eugen Rimmel Londonban. Eleinte kis családi cégként  indult, főként parfümök eladásával foglalkozott. Az idő múlásával a cég egyre nőtt, majd 1949 -ben a Coty Inc. társaság tulajdonába került. A Rimmel márka a nagyon jó minőségű dekoratív kozmetikájáról ismert. A Rimmel márka híres mottója: „Get the London Look“, mely lefordítva „Szerezz londoni hatást”. A Rimmel márka széles kínálatából probléma nélkül sikerül választania minden olyan nőnek, aki nagyszerűen és vonzóan akar kinézni

Értékelés Rimmel Lasting Finish 25H Breathable

tracking pixel