Rimmel Brow This Wayszemöldök pomádé ceruzában

Rimmel Brow This Way szemöldök pomádé ceruzában
Rimmel Brow This Way szemöldök pomádé ceruzában
árnyalat 003 Dark 3,25 g

Kód: RIM2042 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​

Rimmel Brow This Way termékleírás

A Rimmel Brow This Way szemöldök pomádé kitölti a szemöldök szálai között üres helyeket, valamint kiemeli, és egész napra fixálja a szemöldök természetes formáját.

Tulajdonságai:

  • kitölti a szemöldök szálai közötti hézagokat és teltté teszi a szemöldököt
  • természetes módon könnyen és gyorsan hangsúlyozza a szemöldököt
  • összetétele vízálló és tartós
  • krémes textúrája kényelmes felhordást biztosít

Alkalmazása:
A szemöldök szálainak növekedési irányával egyezően töltse ki és rajzolja meg finom mozdulatokkal a szemöldök kívánt formáját.

Rimmel a márkáról

A Rimmel márkát 1834 -ben alapította Eugen Rimmel Londonban. Eleinte kis családi cégként  indult, főként parfümök eladásával foglalkozott. Az idő múlásával a cég egyre nőtt, majd 1949 -ben a Coty Inc. társaság tulajdonába került. A Rimmel márka a nagyon jó minőségű dekoratív kozmetikájáról ismert. A Rimmel márka híres mottója: „Get the London Look“, mely lefordítva „Szerezz londoni hatást”. A Rimmel márka széles kínálatából probléma nélkül sikerül választania minden olyan nőnek, aki nagyszerűen és vonzóan akar kinézni

Értékelés Rimmel Brow This Way