Rimmel Brow This Wayszemöldök ceruza kefével

Rimmel Brow This Way szemöldök ceruza kefével
Rimmel Brow This Way szemöldök ceruza kefével
árnyalat 002 Medium Brown

Kód: RIM02155 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és válassza ki a tökéletes ajándékot a kosarában. Szeretnék ajándékot
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Rimmel Brow This Way termékleírás

Tökéletesen sminkelt szemöldök, ami akár 12 órát is kibír? A Rimmel Brow This Way szemöldökceruzával megvalósítható! Csupán néhány mozdulattal természetesen kiemeli a szemöldökét, a kefe pedig megfelelő formát ad neki.

Tulajdonságai:

  • kitölti a szemöldök szálai közötti hézagokat és így optikailag dúsabbá teszi
  • speciális hegye tökéletes imitálja a szemöldök szálait
  • nem kenődik szét és hosszantartó
  • könnyen használható és pontos
  • a kefe tökéletesen kifésüli és igazítja a szemöldök szálait

Alkalmazása:
Első lépésként töltse ki a szemöldökét a ferde heggyel a természetes formájának megfelelően. Ezután fordítsa meg a ceruzát és a kefével könnyedén fésülje át és igazítsa meg a szemöldökét.

Rimmel a márkáról

A Rimmel márkát 1834 -ben alapította Eugen Rimmel Londonban. Eleinte kis családi cégként  indult, főként parfümök eladásával foglalkozott. Az idő múlásával a cég egyre nőtt, majd 1949 -ben a Coty Inc. társaság tulajdonába került. A Rimmel márka a nagyon jó minőségű dekoratív kozmetikájáról ismert. A Rimmel márka híres mottója: „Get the London Look“, mely lefordítva „Szerezz londoni hatást”. A Rimmel márka széles kínálatából probléma nélkül sikerül választania minden olyan nőnek, aki nagyszerűen és vonzóan akar kinézni

Értékelés Rimmel Brow This Way