Rimmel 60 Seconds Flip Flopkörömlakk

1×
Rimmel 60 Seconds Flip Flop körömlakk
Rimmel 60 Seconds Flip Flop körömlakk
árnyalat 818 Gold Addiction 8 ml
1040Ft

Kód: RIM02083 | 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 15.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 15.

Rimmel 60 Seconds Flip Flop termékleírás
Tulajdonságok

A Rimmel 60 Seconds Flip Flop körömlakk nem csak a kezén, de a lábán is biztosítja a körmök ápolt megjelenését. Kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy kibírja még a szandál vagy más lábbeli okozta megterhelést is, így az év minden napján tökéletes pedikűrrel büszkélkedhet.

Tulajdonságai:

  • akár 10 napig rajta marad a körmökön
  • magas pigmentáltságának és fényének köszönhetően egy rétegben is alkalmazható
  • kényelmesen felvihető és gyorsan szárad

Alkalmazása:
Vigye fel a körömlakkot a száraz és zsírtalanított körmeire, majd hagyja egy néhány másodpercig száradni. Szükség esetén vigyen fel még egy réteget, és a még nagyobb tartás érdekében vigyen fel rá színtelen fedőlakkot.

Tulajdonságok

Festék típusa
gyorsan száradó

Rimmel a márkáról

A Rimmel márkát 1834 -ben alapította Eugen Rimmel Londonban. Eleinte kis családi cégként  indult, főként parfümök eladásával foglalkozott. Az idő múlásával a cég egyre nőtt, majd 1949 -ben a Coty Inc. társaság tulajdonába került. A Rimmel márka a nagyon jó minőségű dekoratív kozmetikájáról ismert. A Rimmel márka híres mottója: „Get the London Look“, mely lefordítva „Szerezz londoni hatást”. A Rimmel márka széles kínálatából probléma nélkül sikerül választania minden olyan nőnek, aki nagyszerűen és vonzóan akar kinézni

Értékelés Rimmel 60 Seconds Flip Flop