ReplaySignature Lovers For Man Eau de Toilette uraknak

Replay Signature Lovers For Man Eau de Toilette uraknak
Replay Signature Lovers For Man Eau de Toilette uraknak
100 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: REP00252

Mindegy, hogy mi vár Önre: fontos üzleti tárgyalás, buli a barátokkal vagy egy vacsora álmai hölgyével. A férfi Replay Signature Lovers For Man Eau de Toilette minden helyzetben tökéletes választás, hiszen bármikor önbizalmat ad, ha ragyogni szeretne.

  • fűszeres illat
  • gyümölcsös illat
  • fás illat
  • melengető illat, ideális a hideg időkben

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szilva, pomelo, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula, ibolya, kardamon
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
guajakfa, labdanum, bourbon vetiver
Az illat fajtája
gyümölcsös, fűszeres, fás

Replay parfümök|Replay - A Replay márka története 1978 - ba nyúlik vissza, amikor Claudio Buziol regisztrálta a Replay márkát. A Replay márka eleinte csak az eredeti stílusú farmereket jelentette, melyek jellemezői az olasz stílus és a kitűnő minőségű anyagok voltak. Ma már a Replay márkának több mint 220 üzlete van szerte a világban, melyben árul, alsóneműket, cipőket, Replay szemüvegeket és Replay parfümöket. Manapság a Replay parfümök épp olyan kedveltek, mint annak idején a farmerek voltak. A fiatal aktív embereknek ajánlott, akiknek közeli az érzékiség.