ReminiscenceRem Coco Eau de Toilette hölgyeknek

2×
Reminiscence Rem Coco Eau de Toilette hölgyeknek
Reminiscence Rem Coco Eau de Toilette hölgyeknek
Akció
Spóroljon
26 510Ft

Spóroljon 45%
100 ml
14 320Ft

Raktáron | 14 320,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: REM00219
1
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 10.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

Igazán frissítő, trópusi illattal csábít a Reminiscence Rem Coco Eau de Toilette hölgyeknek. Egzotikus, kókuszos tónusainak köszönhetően ideális választás bármilyen vízparti nyaralásra. Kellemes, könnyed illata azonnal jobb kedvre deríti, és bármilyen játékos nőt jól kiegészít.

  • főként melegebb időjáráshoz
  • gourmand tónusok
  • aromás-vizes illat

Illat összetétele
Kellemes tengeri tónusokkal hívogat a Reminiscence Rem Coco Eau de Toilette  illata, amelyben a jellegzetes kókuszt is érezhetjük már az első tónusokban. A napsütötte tengerpartra emlékeztet, ahol gyengéd virágos akkordokkal kényeztet. Legtovább bőrén a pézsma, és édeskés vanília illata marad meg.

Illat története
A Reminiscence Rem Coco Eau de Toilette flakonja is egy trópusi nyaralásra emlékeztet. Fehér, matt színű flakonját az áttetsző, levél alakú kupak díszíti. Édeskés, kókuszos tónusai elvarázsolják, és rögtön a vízparthoz repítik. Ideális választás nyári viseletre minden kalandvágyó hölgynek.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kókusz nektár, tengeri tónusok
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kókusztej, virágos tónusok, napos tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, vanília
Az illat fajtája
aromás, vizes, gourmand