RedkenVolumize Guts 10 hajformázó hab dús és fényes hajért

1×
Redken Volumize Guts 10 hajformázó hab dús és fényes hajért
Redken Volumize Guts 10 hajformázó hab dús és fényes hajért
5 890Ft
300 ml
Raktáron | 1 963,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: RED1308
1
Express One Hungary
hétfő 2021. 12. 13.
Személyes átvétel
vasárnap 2021. 12. 12.

A Redken Volumize Guts hajformázó hab a vékony szálú és ritka hajnak is dússágot kölcsönöz, és segít a ragyogóan fénylő, természetes és légies frizura megalkotásában.

Tulajdonságai:

  • javítja a haj rugalmasságát
  • a hajtöveknél emeli meg a hajszálakat és sűrűbbé teszi őket
  • nem tapasztja össze a hajszálakat, könnyen kifésülhető és kimosható
  • megerősíti a haj szerkezetét és megújítja ragyogását

Alkalmazása:
Vigye fel a habot a hajtövekhez, és szárítsa meg a hajat a szokásos módon, vagy a maximális hatásért nagy körfésűn.

Tulajdonságok

Konzisztencia
hab
Hatás
Fény és selymesség, hajdúsító
Haj hossza
hosszú haj

Redken kozmetika| A Redken Laboratoriest Paula Kent amerikai színésznő és üzletasszony alapította, 1960-ban. Az alapítóasszony - saját szavai szerint - amiatt volt frusztrált, hogy számos készítmény, amelyekkel a fodrászok és a sminkesek akkortájt dolgoztak, irritáló hatással bírtak. Ezért döntött úgy, hogy olyan kozmetikával jelentkezik, amit érzékeny bőrűek is bátran használhatnak és sikerrel járt. A Redken 33 évvel később a L'Oreal óriáscég tagja lett.
Paula és személyes stylistje, Jheri Redding a kezdetektől fogva elsősorban a protein technológiák (a hajat túlnyomó részt fehérjék alkotják) és a pH (a 4,5-5,5 savas pH kiegészíti a haj és a bőr természetes pH-ját) területén végzett kutatásra összpontosítottak. Paula arra is ügyelt, hogy a Redken márkájú termékeket kizárólag professzionális szépségszalonok engedéllyel rendelkező kozmetikusai ajánlják a fogyasztóknak.
A Redken samponok, balzsamok, spray –ek, kúrák és egyéb termékek mindenekelőtt annak köszönhehetik hatalmas népszerűségüket, hogy nagyon gyorsan hatnak - a sérült haj regenerálásához elegendő mindössze egyetlen kezelés. A Redken termékcsaládok egész sorát kínálja, melyekből igazán mindenki tud választani. Akár korpásodásban szenved, gyakran tartózkodik a napon, szárítja vagy vasalja a haját, esetleg sikertelenül küzd a hajhullás ellen, a Redkennek van megfelelő megoldása az Ön számára!
Bizonyára ezért nem meglepő, hogy a Redkent számos híresség kedvelte meg, és végül "hollywoodi kozmetikának" kezdték becézni. A Redken Laboratories folyamatosan törekszik mottója - "tudománnyal a szépségért"- beteljesítésére. Ennek köszönhetően több mint hatvan nemzetközi szabadalommal büszkélkedhet - ilyenek pl. az Interbond Conditioning System (a haj belső szerkezetének és külső megjelenésének javítását segítő összetevők) vagy a 3D Repair Complex (fehérjék, ceramidok és természetes lipidek egyedülálló kombinációja).
A Redken márka vonzó lehet mindazok számára, akik gyönyörű, egészséges hajat szeretnének - fodrász nélkül is -, akiknek égő, viszkető fejbőrproblémáik vannak, és nem használhatnak akármilyen kozmetikát, kreatívak és szeretnek szokatlan frizurákat alkotni, vagy a speciális termékeket keresik (például szőke hajhoz).