Redken Curvaceousszérum a hullámos hajra

Redken Curvaceous szérum a hullámos hajra
Redken Curvaceous szérum a hullámos hajra
150 ml
6290Ft

Kód: RED1323 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 01. 21.
Személyes átvétel
kedd 2020. 01. 21.
 • termékleírás
 • a márkáról
 • Értékelés

Redken Curvaceous termékleírás
Tulajdonságok

A hullámos és göndör hajúak tudják a legjobban, hogy milyen nehéz megőrizni hajuk szépségét és strukturáltságát. De a megálmodott haj sokkal közelebb van, mint gondolnák. A Redken Curvaceous Wavy Serum hullámos hajra való szérum antisztatikus hatású, és gátolja a kreppesedést. Az eredmény: finom, határozott hullámok, tele ragyogással.

Tulajdonságai:

 • megakadályozza a nedvesség bejutását a hajba
 • optimális hidratációt biztosít a hajnak
 • meghosszabbítja a hullámok és tincsek szépségét
 • behatol a hajkéregbe, erősítve azt
 • a haj tapintásra selymes és rugalmas

Összetétele:

 • moringaolaj – kiszáradástól védi a hajat
 • cukorkristályok – erősítik az egyes hajtincseket
 • Interlock Protein Network – belsőleg erősíti a hajat

Alkalmazása:
Egyenletesen hordja fel a szérumot nedves vagy megszárított hajára, majd alakítsa ki a kívánt frizurát.

Tulajdonságok

Hajtípus
göndör és hullámos haj
Hatás
Táplálás és regeneráció, Hullámos haj ápolása, Hidratálás, Fény és selymesség
Konzisztencia
szérum
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

Redken a márkáról

Redken kozmetika| A Redken Laboratoriest Paula Kent amerikai színésznő és üzletasszony alapította, 1960-ban. Az alapítóasszony - saját szavai szerint - amiatt volt frusztrált, hogy számos készítmény, amelyekkel a fodrászok és a sminkesek akkortájt dolgoztak, irritáló hatással bírtak. Ezért döntött úgy, hogy olyan kozmetikával jelentkezik, amit érzékeny bőrűek is bátran használhatnak és sikerrel járt. A Redken 33 évvel később a L'Oreal óriáscég tagja lett.
Paula és személyes stylistje, Jheri Redding a kezdetektől fogva elsősorban a protein technológiák (a hajat túlnyomó részt fehérjék alkotják) és a pH (a 4,5-5,5 savas pH kiegészíti a haj és a bőr természetes pH-ját) területén végzett kutatásra összpontosítottak. Paula arra is ügyelt, hogy a Redken márkájú termékeket kizárólag professzionális szépségszalonok engedéllyel rendelkező kozmetikusai ajánlják a fogyasztóknak.
A Redken samponok, balzsamok, spray –ek, kúrák és egyéb termékek mindenekelőtt annak köszönhehetik hatalmas népszerűségüket, hogy nagyon gyorsan hatnak - a sérült haj regenerálásához elegendő mindössze egyetlen kezelés. A Redken termékcsaládok egész sorát kínálja, melyekből igazán mindenki tud választani. Akár korpásodásban szenved, gyakran tartózkodik a napon, szárítja vagy vasalja a haját, esetleg sikertelenül küzd a hajhullás ellen, a Redkennek van megfelelő megoldása az Ön számára!
Bizonyára ezért nem meglepő, hogy a Redkent számos híresség kedvelte meg, és végül "hollywoodi kozmetikának" kezdték becézni. A Redken Laboratories folyamatosan törekszik mottója - "tudománnyal a szépségért"- beteljesítésére. Ennek köszönhetően több mint hatvan nemzetközi szabadalommal büszkélkedhet - ilyenek pl. az Interbond Conditioning System (a haj belső szerkezetének és külső megjelenésének javítását segítő összetevők) vagy a 3D Repair Complex (fehérjék, ceramidok és természetes lipidek egyedülálló kombinációja).
A Redken márka vonzó lehet mindazok számára, akik gyönyörű, egészséges hajat szeretnének - fodrász nélkül is -, akiknek égő, viszkető fejbőrproblémáik vannak, és nem használhatnak akármilyen kozmetikát, kreatívak és szeretnek szokatlan frizurákat alkotni, vagy a speciális termékeket keresik (például szőke hajhoz).

Értékelés Redken Curvaceous