RedkenColor Extend Magnetics ajándékszett II. (festett hajra)

1×
Redken Color Extend Magnetics ajándékszett II. (festett hajra)
Redken Color Extend Magnetics ajándékszett II. (festett hajra)
Felbontott csomagolású termék, eredeti csomagolás nélküli vagy kipróbált termék.
KICSOMAGOLT
ajándékszett II. (festett hajra)
13 790Ft

Raktáron | 13 790,00Ft / 1 db, áfával | Kód: RED02197

Felbontott csomagolású termék, eredeti csomagolás nélküli vagy kipróbált termék.

élénkítő és erősítő sampon a festett hajra 300 ml + élénkítő és erősítő kondicionáló a festett hajra 250 ml + kezelés festett hajra maszk formájában 200 ml

1
Express One Hungary
szerda 2022. 01. 19.
Személyes átvétel
szerda 2022. 01. 19.

Lepje meg magát vagy szeretteit a nagyszerű RedkenColor Extend Magnetics kozmetikai szettel. A válogatott hajápoló készítményekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • élénkítő és erősítő sampon a festett hajra 300 ml
  • élénkítő és erősítő kondicionáló a festett hajra 250 ml
  • kezelés festett hajra maszk formájában 200 ml

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nő örül neki
  • hajápoló az élettel teli, szép hajért
  • komplett ápolás a haja szépségéért
  • festett hajra
  • a hajszín tartósságának meghosszabbítására
  • szépen csomagolva

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Hajtípus
festett haj
Hatás
Hajszín megóvása
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Hajprobléma
igénybevett haj

Redken kozmetika| A Redken Laboratoriest Paula Kent amerikai színésznő és üzletasszony alapította, 1960-ban. Az alapítóasszony - saját szavai szerint - amiatt volt frusztrált, hogy számos készítmény, amelyekkel a fodrászok és a sminkesek akkortájt dolgoztak, irritáló hatással bírtak. Ezért döntött úgy, hogy olyan kozmetikával jelentkezik, amit érzékeny bőrűek is bátran használhatnak és sikerrel járt. A Redken 33 évvel később a L'Oreal óriáscég tagja lett.
Paula és személyes stylistje, Jheri Redding a kezdetektől fogva elsősorban a protein technológiák (a hajat túlnyomó részt fehérjék alkotják) és a pH (a 4,5-5,5 savas pH kiegészíti a haj és a bőr természetes pH-ját) területén végzett kutatásra összpontosítottak. Paula arra is ügyelt, hogy a Redken márkájú termékeket kizárólag professzionális szépségszalonok engedéllyel rendelkező kozmetikusai ajánlják a fogyasztóknak.
A Redken samponok, balzsamok, spray –ek, kúrák és egyéb termékek mindenekelőtt annak köszönhehetik hatalmas népszerűségüket, hogy nagyon gyorsan hatnak - a sérült haj regenerálásához elegendő mindössze egyetlen kezelés. A Redken termékcsaládok egész sorát kínálja, melyekből igazán mindenki tud választani. Akár korpásodásban szenved, gyakran tartózkodik a napon, szárítja vagy vasalja a haját, esetleg sikertelenül küzd a hajhullás ellen, a Redkennek van megfelelő megoldása az Ön számára!
Bizonyára ezért nem meglepő, hogy a Redkent számos híresség kedvelte meg, és végül "hollywoodi kozmetikának" kezdték becézni. A Redken Laboratories folyamatosan törekszik mottója - "tudománnyal a szépségért"- beteljesítésére. Ennek köszönhetően több mint hatvan nemzetközi szabadalommal büszkélkedhet - ilyenek pl. az Interbond Conditioning System (a haj belső szerkezetének és külső megjelenésének javítását segítő összetevők) vagy a 3D Repair Complex (fehérjék, ceramidok és természetes lipidek egyedülálló kombinációja).
A Redken márka vonzó lehet mindazok számára, akik gyönyörű, egészséges hajat szeretnének - fodrász nélkül is -, akiknek égő, viszkető fejbőrproblémáik vannak, és nem használhatnak akármilyen kozmetikát, kreatívak és szeretnek szokatlan frizurákat alkotni, vagy a speciális termékeket keresik (például szőke hajhoz).