Reach

Reach kozmetika – A komplex értelemben vett szájhigiénia néhány lépést tartalmaz, mely közül az első a megfelelő fogkefével történő helyes fogtisztítás. A megfelelő technika és a kiváló minőségű fogkefe kiválasztása az egészséges és tiszta fogak alapja. A természetesen fehér fogak és a hosszan tartó friss lehelet a mai divat. Mindezek elérhetőek a foglepedék és fogszuvasodás képződésének csökkentésével, valamint a fogak ellenállóképességének növelésével és az egészséges íny megtartásával. Ma már rengetek olyan segédeszköz és készítmény kapható, mely segítséget nyújt ehhez.

A Johnson & Johnson –nak,  az egészségügyi piac óriásának is van a szájüreg ápolására irányuló komplet programja. Ide tartozik a fogkeféket és fogselymeket forgalmazó Reach márka, a szájvizeket gyártó Listerine és a fehérítő fogkeféket készítő Rembrandt márka.

A Reach fogkefék a legismertebbek és a legjobb minőségűek közé tartoznak. A speciális alakú fogkefék nyele, feje és sörtéi is a mindennapi fogápolás legjobb eszközévé teszik őket. Több típusból és 3 különböző keménységű sörtéből válogathat. Például a Listerine Reach Total Care 96 % -kal csökkenti a foglepedék mennyiségét a nehezen hozzáférhető helyeken. A Listerine Reach Interdental a fogközi részek tisztítására lett kifejlesztve. A Listerine Reach Total Care Sensitive azoknak szerez örömet, akik gyengéden, de hatékonyan szeretnék tisztítani a fogaikat.

A fogak úgy nőnek, hogy természetesen érintkeznek, és éppen ezek a fogközi részek a legveszélyesebbek. Itt felgyülemlik a foglepedék, mely fogszuvasodáshoz és az íny megbetegedéséhez vezet. Még akkor is ajánlott fogselyem használata, ha olyan speciális fogkefével mossa a fogait, mely a fogközi részek tisztítására is alkalmas. A Reach Dental Floss fogselyem hatékonyan távolítja el az ételmaradékot és a fogközi részekből a foglepedéket. A fluorid tartalma jótékonyan hat a fogzománcra, és a mentolos íze biztosítja a frissességét.

Hogyan tisztítsuk helyesen a fogakat? A fogai és ínye számára biztonságos fogtisztítás technikája: Helyezze a fogkefét 45 fokos szögben a fogak tövéhez, és végezzen apró körkörös mozgásokat az ínynél. Folytassa a felső fogsor tisztítását finom függőleges húzásokkal fentről lefelé haladva, majd az alsó fogakat lentről felfelé haladó mozdulatokkal. A maximális tisztaságért használjon fogselymet a fogközi részek tisztításához, majd öblítse ki szájvízzel a száját.

teljes szöveg szöveg elrejtése

Sajnos jelenleg a Reach márka termékei nem elérhetőek.

Menu