RasasiLa Yuqawam Tobacco Blaze Eau de Parfum uraknak

Rasasi La Yuqawam Tobacco Blaze Eau de Parfum uraknak
Rasasi La Yuqawam Tobacco Blaze Eau de Parfum uraknak
75 ml
27 040Ft

Raktáron | 36 053,33Ft / 100 ml, áfával | Kód: RSS0471
1
Express One Hungary
szerda 2021. 12. 01.
Személyes átvétel
szerda 2021. 12. 01.

Mindegy, hogy mi vár Önre: fontos üzleti tárgyalás, buli a barátokkal vagy egy vacsora álmai hölgyével. A férfi Rasasi La Yuqawam Tobacco Blaze Eau de Parfum minden helyzetben tökéletes választás, hiszen bármikor önbizalmat ad, ha ragyogni szeretne.

  • keleties illat
  • bőrös illat
  • minden modern úriember értékelni fogja
  • melengető illat, ideális a hideg időkben
  • különleges alkalmakra való illat

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gyöngyvirág, sáfrány, keserűnarancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya, cédrus, benzopyron, sárgabarack, borostyán
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, bőr, agarfa
Az illat fajtája
orientális

Engedje, hogy elvarázsolják a dubai Rasasi parfümház luxus parfümjei. A klasszikus, keleties illatok rajongójaként ugyanúgy meghódítják, még ha inkább a könnyedebb és üdébb illatkompozíciókat kedveli is. Fedezze fel az egzotikum nem hétköznapi illatait.

A Rasasi egy családi vállalat, mely 1979-ben kezdte meg működését. A márka alapítója, Abdul Razzak Kalsekar azt az egyszerű elvet vallotta, hogy minden egyes Rasasi parfüm minőségének, egyediségének és különlegességének vonzónak kell lennie. Keleti parfümjei közül próbálja ki például a Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum illatát, melynek a női változatában a szantálfa, ízletes fahéj és pézsma lüktet. A férfi változatban viszont a fás jegyekkel kísért ámbra, bőr és irha társulását élvezheti.

Azonban ha mégis valami klasszikusabbra vágyna, úgy válassza a Rasasi Blue Lady parfümöt, amely olyan, mint egy citrusos aláfestésű virágcsokor. A gyümölcsök és a virágok az érzéki Rasasi Hawas for Her Eau de Parfum illatában is elbűvölik. Ennek is megvan a maga férfi változata, amely ezúttal azonban az ámbra, bergamott, illetve a narancsfavirág jegyeit társítja.