Rasasi Tasmeem Men Eau de Parfum uraknak

8×
Rasasi Tasmeem Men Eau de Parfum uraknak
Rasasi Tasmeem Men Eau de Parfum uraknak
100 ml
5 590Ft

5 590Ft / 100 ml, áfával
Kód: RSS0126 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 03. 05.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 03. 05.

Rasasi Tasmeem Men parfüm leírása
Összetétel

A Rasasi Tasmeem Men egy remekmű, mely minden egyes darabkájában a szépséget fejezi ki. A hagyomány és a modernség tökéletes elegye. Képes olyan izgalmas élményt nyújtani, mely azonnal végtelen mennyiségű energiával látja el és elvisz a Távol-Keletre.

A Rasasi Tasmeem Men egy keleties kompozíció, mely a kardamom, kömény és üröm férfias akkordjaival bontakozik ki. Virágos szívben megérzi a rózsa lágy akkordjait. Végül az alapillatban a szantálfa, vanília, tonkabab és napsütötte borostyán melengető aromái varázsolják el.

A Rasasi Tasmeem Men üvegcséjének diszkrét dizájnja, minimalista mégis színes csomagolása, azonnal magára vonja minden büszke férfiszem figyelmét. A Rasasi Tasmeem Men Eau de Parfum garantálja az igazán különleges élvezetet!  

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
üröm, kömény, kardamon
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
írisz gyökér, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, vanília, pézsma, pacsuli, szantálfa, tonkabab
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Rasasi a márkáról

Engedje, hogy elvarázsolják a dubai Rasasi parfümház luxus parfümjei. A klasszikus, keleties illatok rajongójaként ugyanúgy meghódítják, még ha inkább a könnyedebb és üdébb illatkompozíciókat kedveli is. Fedezze fel az egzotikum nem hétköznapi illatait.

A Rasasi egy családi vállalat, mely 1979-ben kezdte meg működését. A márka alapítója, Abdul Razzak Kalsekar azt az egyszerű elvet vallotta, hogy minden egyes Rasasi parfüm minőségének, egyediségének és különlegességének vonzónak kell lennie. Keleti parfümjei közül próbálja ki például a Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum illatát, melynek a női változatában a szantálfa, ízletes fahéj és pézsma lüktet. A férfi változatban viszont a fás jegyekkel kísért ámbra, bőr és irha társulását élvezheti.

Azonban ha mégis valami klasszikusabbra vágyna, úgy válassza a Rasasi Blue Lady parfümöt, amely olyan, mint egy citrusos aláfestésű virágcsokor. A gyümölcsök és a virágok az érzéki Rasasi Hawas for Her Eau de Parfum illatában is elbűvölik. Ennek is megvan a maga férfi változata, amely ezúttal azonban az ámbra, bergamott, illetve a narancsfavirág jegyeit társítja.

Értékelés Rasasi Tasmeem Men8