RasasiScent Odyssey Musk ajándékszett unisex

Rasasi Scent Odyssey Musk ajándékszett unisex
Rasasi Scent Odyssey Musk ajándékszett unisex
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
12 690Ft

Spóroljon 16%
10 560Ft

Raktáron | 10 560,00Ft / 1 db, áfával | Kód: RSS02792

Hareer Eau de Parfum 7,5 ml + Naqaya Eau de Parfum 7,5 ml + Sharqi Eau de Parfum 7,5 ml

1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Miért kellene leragadni egy illatnál, ha a választék oly széles?Az unisex Rasasi Scent Odyssey Musk parfüm-szett tökéletes módja annak, hogyan lehet megismerkedni egyszerre több illatkompozícióval.Használja váltakozva az illatokat, hangulata vagy az alkalom szerint és élvezze a sokrétűséget, melyet ez a szett kínál.

Tulajdonságok:

  • unisex – nőknek és férfiaknak is

A szett tartalma:

  • Hareer Eau de Parfum 7,5 ml
  • Naqaya Eau de Parfum 7,5 ml
  • Sharqi Eau de Parfum 7,5 ml

Összetétel

Az illat fajtája
orientális
Ajándék szett típusa
utazási készlet, ajándékszett

Engedje, hogy elvarázsolják a dubai Rasasi parfümház luxus parfümjei. A klasszikus, keleties illatok rajongójaként ugyanúgy meghódítják, még ha inkább a könnyedebb és üdébb illatkompozíciókat kedveli is. Fedezze fel az egzotikum nem hétköznapi illatait.

A Rasasi egy családi vállalat, mely 1979-ben kezdte meg működését. A márka alapítója, Abdul Razzak Kalsekar azt az egyszerű elvet vallotta, hogy minden egyes Rasasi parfüm minőségének, egyediségének és különlegességének vonzónak kell lennie. Keleti parfümjei közül próbálja ki például a Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum illatát, melynek a női változatában a szantálfa, ízletes fahéj és pézsma lüktet. A férfi változatban viszont a fás jegyekkel kísért ámbra, bőr és irha társulását élvezheti.

Azonban ha mégis valami klasszikusabbra vágyna, úgy válassza a Rasasi Blue Lady parfümöt, amely olyan, mint egy citrusos aláfestésű virágcsokor. A gyümölcsök és a virágok az érzéki Rasasi Hawas for Her Eau de Parfum illatában is elbűvölik. Ennek is megvan a maga férfi változata, amely ezúttal azonban az ámbra, bergamott, illetve a narancsfavirág jegyeit társítja.