Rasasi Scent Odyssey La Yuqawam Pour Femme ajándékszett I. hölgyeknek

Rasasi Scent Odyssey La Yuqawam Pour Femme ajándékszett I. hölgyeknek
Rasasi Scent Odyssey La Yuqawam Pour Femme ajándékszett I. hölgyeknek

Kód: RSS02793 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Pour Femme Eau de Parfum 7,5 ml + Orchid Prairie Eau de Parfum 7,5 ml + Jasmine Wisp Eau de Parfum 7,5 ml

Rasasi Scent Odyssey La Yuqawam Pour Femme parfüm leírása
Összetétel

Ne hagyjon fel az ezidáig ismeretlen akkordok és illatok felfedezésével.A női Rasasi Scent Odyssey La Yuqawam Pour Femme parfüm-szett ideális alkalmat nyújt ahhoz, hogy új illatkompozíciókat ismerhessünk meg és próbálhassunk ki.Miniatűr kiszerelésben azonnal megragadják a szívét.

Tulajdonságok:

  • egyedülálló alkalom arra, hogy a kedvelt márka többi illatát is ki lehessen próbálni
  • miniatűr illatokat tartalmaz
  • ajándéknak kiváló

A szett tartalma:

  • Pour Femme Eau de Parfum 7,5 ml
  • Orchid Prairie Eau de Parfum 7,5 ml
  • Jasmine Wisp Eau de Parfum 7,5 ml

Összetétel

Az illat fajtája
továbbiak
Ajándék szett típusa
ajándékszett

Rasasi a márkáról

Engedje, hogy elvarázsolják a dubai Rasasi parfümház luxus parfümjei. A klasszikus, keleties illatok rajongójaként ugyanúgy meghódítják, még ha inkább a könnyedebb és üdébb illatkompozíciókat kedveli is. Fedezze fel az egzotikum nem hétköznapi illatait.

A Rasasi egy családi vállalat, mely 1979-ben kezdte meg működését. A márka alapítója, Abdul Razzak Kalsekar azt az egyszerű elvet vallotta, hogy minden egyes Rasasi parfüm minőségének, egyediségének és különlegességének vonzónak kell lennie. Keleti parfümjei közül próbálja ki például a Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum illatát, melynek a női változatában a szantálfa, ízletes fahéj és pézsma lüktet. A férfi változatban viszont a fás jegyekkel kísért ámbra, bőr és irha társulását élvezheti.

Azonban ha mégis valami klasszikusabbra vágyna, úgy válassza a Rasasi Blue Lady parfümöt, amely olyan, mint egy citrusos aláfestésű virágcsokor. A gyümölcsök és a virágok az érzéki Rasasi Hawas for Her Eau de Parfum illatában is elbűvölik. Ennek is megvan a maga férfi változata, amely ezúttal azonban az ámbra, bergamott, illetve a narancsfavirág jegyeit társítja.

Értékelés Rasasi Scent Odyssey La Yuqawam Pour Femme