RasasiRumz Al Rasasi Zebra Pour Elle Eau de Parfum hölgyeknek

8×
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle Eau de Parfum hölgyeknek
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle Eau de Parfum hölgyeknek
50 ml

Ez a termék jelenleg nem elérhető | Kód: RSS0329

Hallgassa meg a női nem szépségéről, kiegyensúlyozottságáról és bájáról szóló ódát, melyet a Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle Eau de Parfum az illatával mesél el. Azt a hölgyet, aki ezt a parfümöt viseli, soha nem fogja szem elől téveszteni a tömegben. Élettel teli temperamentumával kilóg a sorból, és veleszületett, sziporkázó önbizalmával magára vonja a környezete figyelmét.

  • citrusos-fás illat erősen kirajzolódó szantálfa akkordokkal
  • olyan temperamentumos nőknek való, akik nem tartanak a tömeggel
  • 2014-ben jelent meg a piacon

Az illat összetétele
A Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle parfüm az ibolyalevelek csipetnyi szegfűszeggel fűszerezett, vonzó illatával bontakozik ki. Ez hamarosan lecseng, majd átadja helyét az írisz és cédrus édeskés, fás társulásának. A földes pacsuli és szantálfa alkotta, bensőséges alapillat a teljes illatkompozíciót lágy, mégis erős, klasszikus, fás akkordokkal tölti meg. Az állati pézsmás illatjegyeket később nemcsak az édesen lágy vanília, de az Eau de Parfum lenyűgöző melegségét adó ámbra is csendesíti.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szegfűszeg, ibolya levelek
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus, nőszirom
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, pacsuli, szantálfa, vanília, borostyán
Az illat fajtája
citrusos, fás

Engedje, hogy elvarázsolják a dubai Rasasi parfümház luxus parfümjei. A klasszikus, keleties illatok rajongójaként ugyanúgy meghódítják, még ha inkább a könnyedebb és üdébb illatkompozíciókat kedveli is. Fedezze fel az egzotikum nem hétköznapi illatait.

A Rasasi egy családi vállalat, mely 1979-ben kezdte meg működését. A márka alapítója, Abdul Razzak Kalsekar azt az egyszerű elvet vallotta, hogy minden egyes Rasasi parfüm minőségének, egyediségének és különlegességének vonzónak kell lennie. Keleti parfümjei közül próbálja ki például a Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum illatát, melynek a női változatában a szantálfa, ízletes fahéj és pézsma lüktet. A férfi változatban viszont a fás jegyekkel kísért ámbra, bőr és irha társulását élvezheti.

Azonban ha mégis valami klasszikusabbra vágyna, úgy válassza a Rasasi Blue Lady parfümöt, amely olyan, mint egy citrusos aláfestésű virágcsokor. A gyümölcsök és a virágok az érzéki Rasasi Hawas for Her Eau de Parfum illatában is elbűvölik. Ennek is megvan a maga férfi változata, amely ezúttal azonban az ámbra, bergamott, illetve a narancsfavirág jegyeit társítja.