RasasiJunoon Satin Pour Homme Eau de Parfum uraknak

Rasasi Junoon Satin Pour Homme Eau de Parfum uraknak
Rasasi Junoon Satin Pour Homme Eau de Parfum uraknak
Ingyenes kiszállítás
Spóroljon
76 830Ft

Spóroljon 61%
50 ml
29 290Ft

Több mint 5 db a raktáron | 58 580,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: RSS0707
1
Express One Hungary
kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
hétfő 2021. 12. 06.

A férfi Rasasi Junoon Satin Pour Homme Eau de Parfum Ön előtt is leleplezi, hogy milyen csábító tud lenni a Kelet illata. A belőle sugárzó titokzatosság és egy cseppnyi rejtély mindenki érdeklődését felkelti majd Ön körül.

  • keleties illat
  • fás illat
  • virágos illat
  • kiemeli a szexepilt és a természetesen férfias egyéniséget
  • mindennapos viseletre alkalmas illat

Összetétel

Az illat fajtája
orientális, virágos

Engedje, hogy elvarázsolják a dubai Rasasi parfümház luxus parfümjei. A klasszikus, keleties illatok rajongójaként ugyanúgy meghódítják, még ha inkább a könnyedebb és üdébb illatkompozíciókat kedveli is. Fedezze fel az egzotikum nem hétköznapi illatait.

A Rasasi egy családi vállalat, mely 1979-ben kezdte meg működését. A márka alapítója, Abdul Razzak Kalsekar azt az egyszerű elvet vallotta, hogy minden egyes Rasasi parfüm minőségének, egyediségének és különlegességének vonzónak kell lennie. Keleti parfümjei közül próbálja ki például a Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum illatát, melynek a női változatában a szantálfa, ízletes fahéj és pézsma lüktet. A férfi változatban viszont a fás jegyekkel kísért ámbra, bőr és irha társulását élvezheti.

Azonban ha mégis valami klasszikusabbra vágyna, úgy válassza a Rasasi Blue Lady parfümöt, amely olyan, mint egy citrusos aláfestésű virágcsokor. A gyümölcsök és a virágok az érzéki Rasasi Hawas for Her Eau de Parfum illatában is elbűvölik. Ennek is megvan a maga férfi változata, amely ezúttal azonban az ámbra, bergamott, illetve a narancsfavirág jegyeit társítja.