RasasiDhanal Oudh Nashwah Eau de Parfum unisex

4×
Rasasi Dhanal Oudh Nashwah Eau de Parfum unisex
Rasasi Dhanal Oudh Nashwah Eau de Parfum unisex
Spóroljon
18 440Ft

Spóroljon 50%
40 ml
9 140Ft

Raktáron | 22 850,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: RSS0564
1
Express One Hungary
már holnap kedd 2021. 12. 07.
Személyes átvétel
csütörtök 2021. 12. 09.

Titokzatosan orientális, és kellemesen fűszeres a Rasasi Dhanal Oudh Nashwah Eau de Parfum unisex illata. Melengető tónusai leginkább a hidegebb időjárásban bontakoznak ki, így ősszel, és télen is remek választás. Csábító tónusai kiemelik a hölgyek, és férfiak vonzerejét is.

  • unisex – nőknek és férfiaknak is
  • főként hidegebb időjáráshoz
  • orientális-fűszeres illat

Illat összetétele
A titokzatos, és értékes agarfa keveredik az édeskés mézzel, és fűszeres szerecsendióval. Remek kiegészítője a boróka, és eper levél amely frissességet kölcsönöz az illatnak. Legtovább bőrén a Rasasi Dhanal Oudh Nashwah Eau de Parfum alapjában található cédrus, érzéki bőr, és a borostyán illata marad meg.

Illat története
A Rasasi Dhanal Oudh Nashwah Eau de Parfum unisex illata 2011-ben jelent meg először. Az orientális illatok szerelmesei azonnal beleszeretnek majd, hiszen kissé fűszeres tónusai a férfiaknak és nőknek is jól állnak. Ideális választás nappali viseletre, és különleges alkalmakra is a hidegebb hónapokban.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szerecsendió, oud, méz
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
boróka, vasvirág, oud
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
cédrus, bőr, oud, borostyán
Az illat fajtája
orientális, fűszeres

Engedje, hogy elvarázsolják a dubai Rasasi parfümház luxus parfümjei. A klasszikus, keleties illatok rajongójaként ugyanúgy meghódítják, még ha inkább a könnyedebb és üdébb illatkompozíciókat kedveli is. Fedezze fel az egzotikum nem hétköznapi illatait.

A Rasasi egy családi vállalat, mely 1979-ben kezdte meg működését. A márka alapítója, Abdul Razzak Kalsekar azt az egyszerű elvet vallotta, hogy minden egyes Rasasi parfüm minőségének, egyediségének és különlegességének vonzónak kell lennie. Keleti parfümjei közül próbálja ki például a Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum illatát, melynek a női változatában a szantálfa, ízletes fahéj és pézsma lüktet. A férfi változatban viszont a fás jegyekkel kísért ámbra, bőr és irha társulását élvezheti.

Azonban ha mégis valami klasszikusabbra vágyna, úgy válassza a Rasasi Blue Lady parfümöt, amely olyan, mint egy citrusos aláfestésű virágcsokor. A gyümölcsök és a virágok az érzéki Rasasi Hawas for Her Eau de Parfum illatában is elbűvölik. Ennek is megvan a maga férfi változata, amely ezúttal azonban az ámbra, bergamott, illetve a narancsfavirág jegyeit társítja.