RasasiAl Wisam Day Eau de Parfum uraknak

6×
Rasasi Al Wisam Day Eau de Parfum uraknak
Rasasi Al Wisam Day Eau de Parfum uraknak
Spóroljon
30 730Ft

Spóroljon 64%
100 ml
10 910Ft

Raktáron | 10 910,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: RSS0112
1
Express One Hungary
már holnap csütörtök 2021. 12. 09.
Személyes átvétel
szombat 2021. 12. 11.

Engedje, hogy napjait az önbizalom érzése uralja, és hagyjon maga után tartós benyomást. A Rasasi Al Wisam Day Eau de Parfum olyan mámorító, modern férfi parfüm, mely önbizalmat ad önnek és támogatja a vágyott cél eléréséhez vezető úton.

  • modern, keleties fougère illat
  • olyan férfiaknak való, akik a garantált siker elérésére törekednek
  • a modern lelkületet, valamint a jellem és a vitalitás erejét testesíti meg

Az illat összetétele
Nyitányában a bergamott élénkíti fel, mely a levendula és a geránium klasszikus esszenciájától kapja a szikrát és a frissességet. Az illat fokozatosan a szantálfa és a cédrus, mámorító zsályával és rózsával kellemesen kiegészített, érzéki akkordjaival bontakozik ki. A lágy pézsma, kissé púderes ámbra, fás oud és földes tölgymoha társulása magában az alapillatban az egész illatkompozíció intenzitását kétség kívül megerősíti.

Az illat története
A Rasasi Al Wisam Day parfüm a mai modern férfi jellegzetes karaktere előtt tiszteleg. Az erő és a vitalitás megtestesülése, felélénkíti érzékeit és magasabb célok elérésére ösztönzi. Maga az „Al Wisam“ elnevezés is arra a gondolatra mutat rá, melynek arab jelentése „medaile“, a siker és a diadal szimbóluma.

Az optikai üvegből készült, krómba és fehér tokba zárt, robusztus üvegcse még inkább fokozza az Eau de Parfum városi, nyugodt és idők felett álló jellegét.

Összetétel

Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
levendula, bergamott, gólyaorr
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
cédrus, zsálya, rózsa, szantálfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, moha, borostyán
Az illat fajtája
orientális

Engedje, hogy elvarázsolják a dubai Rasasi parfümház luxus parfümjei. A klasszikus, keleties illatok rajongójaként ugyanúgy meghódítják, még ha inkább a könnyedebb és üdébb illatkompozíciókat kedveli is. Fedezze fel az egzotikum nem hétköznapi illatait.

A Rasasi egy családi vállalat, mely 1979-ben kezdte meg működését. A márka alapítója, Abdul Razzak Kalsekar azt az egyszerű elvet vallotta, hogy minden egyes Rasasi parfüm minőségének, egyediségének és különlegességének vonzónak kell lennie. Keleti parfümjei közül próbálja ki például a Rasasi La Yuqawam Eau de Parfum illatát, melynek a női változatában a szantálfa, ízletes fahéj és pézsma lüktet. A férfi változatban viszont a fás jegyekkel kísért ámbra, bőr és irha társulását élvezheti.

Azonban ha mégis valami klasszikusabbra vágyna, úgy válassza a Rasasi Blue Lady parfümöt, amely olyan, mint egy citrusos aláfestésű virágcsokor. A gyümölcsök és a virágok az érzéki Rasasi Hawas for Her Eau de Parfum illatában is elbűvölik. Ennek is megvan a maga férfi változata, amely ezúttal azonban az ámbra, bergamott, illetve a narancsfavirág jegyeit társítja.